
Soti žuvienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | žuvis ( file (skumbė ar menkė)) |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | paprika ((raudona, didelė)) |
1 vienetas | svogūnai ( (mažas)) |
2 skiltelės | česnakas |
1 stiklinė | ryžiai |
2 vienetai | pomidorai ( (be odelės, nuplikom virintu vandeniu)) |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% ((geriau riebi 36%, plakamoji)) |
50 gramų | sviestas (ar margarinas (kepimui)) |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepinam puode su sviestu (margarinu), tada dedame nedideliais gabalėliais pjaustytą žuvį, užpilam vandeniu kad gerai apsemtų. Morkas sutarkuojam burokine tarka, pakepiname, dedame virti kartu su žuvim ir bulvėm. Pilame ryžius. Išmaišome.
2.
Smulkiai supjaustom česnaką ir svogūną, pakepinam, pilam į sriubą. Pomidorus pasmulkiname taip pat dedam į puodą. Paskaninam prieskoniais.
3.
Išvirus ryžiams ir bulvėms pilame grietinėlę, užvirus nukaičiam puodą.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Vitaminų sriuba
-
Avienos sriuba su ropėmis
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
-
Rūgštynių sriuba
-
Mėsos ir kaulų sultinys
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Bulbienė
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Soti ir greita sriuba
-
Charčio sriuba
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Voveraičių sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Sidabražolės sriuba
Soti žuvienė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žuvis, file (skumbė ar menkė),
2 vienetai -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Paprika, (raudona, didelė),
1 vienetas -
Svogūnai, (mažas),
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Ryžiai,
1 stiklinė -
Pomidorai, (be odelės, nuplikom virintu vandeniu),
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%, (geriau riebi 36%, plakamoji),
100 mililitrų -
Sviestas, ar margarinas (kepimui),
50 gramų -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepinam puode su sviestu (margarinu), tada dedame nedideliais gabalėliais pjaustytą žuvį, užpilam vandeniu kad gerai apsemtų. Morkas sutarkuojam burokine tarka, pakepiname, dedame virti kartu su žuvim ir bulvėm. Pilame ryžius. Išmaišome.
Smulkiai supjaustom česnaką ir svogūną, pakepinam, pilam į sriubą. Pomidorus pasmulkiname taip pat dedam į puodą. Paskaninam prieskoniais.
Išvirus ryžiams ir bulvėms pilame grietinėlę, užvirus nukaičiam puodą.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (6)
-
regina
2017-09-07 11:59
super sriubuke tik siek tiek dadejau pagal save
-
simon
2016-12-17 20:14
Blogas receptas. Nereikia gadinti seafood chowder.
-
jurgis
2015-08-17 19:18
ka su paprika daryti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...