
Soti žuvienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | žuvis ( file (skumbė ar menkė)) |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | paprika ((raudona, didelė)) |
1 vienetas | svogūnai ( (mažas)) |
2 skiltelės | česnakas |
1 stiklinė | ryžiai |
2 vienetai | pomidorai ( (be odelės, nuplikom virintu vandeniu)) |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% ((geriau riebi 36%, plakamoji)) |
50 gramų | sviestas (ar margarinas (kepimui)) |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepinam puode su sviestu (margarinu), tada dedame nedideliais gabalėliais pjaustytą žuvį, užpilam vandeniu kad gerai apsemtų. Morkas sutarkuojam burokine tarka, pakepiname, dedame virti kartu su žuvim ir bulvėm. Pilame ryžius. Išmaišome.
2.
Smulkiai supjaustom česnaką ir svogūną, pakepinam, pilam į sriubą. Pomidorus pasmulkiname taip pat dedam į puodą. Paskaninam prieskoniais.
3.
Išvirus ryžiams ir bulvėms pilame grietinėlę, užvirus nukaičiam puodą.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Suomiška žuvienė
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Dešros sriuba
-
Linos sriuba
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Bananų sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Juka
-
Avižienė su grybais
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
Soti žuvienė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žuvis, file (skumbė ar menkė),
2 vienetai -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Paprika, (raudona, didelė),
1 vienetas -
Svogūnai, (mažas),
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Ryžiai,
1 stiklinė -
Pomidorai, (be odelės, nuplikom virintu vandeniu),
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%, (geriau riebi 36%, plakamoji),
100 mililitrų -
Sviestas, ar margarinas (kepimui),
50 gramų -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepinam puode su sviestu (margarinu), tada dedame nedideliais gabalėliais pjaustytą žuvį, užpilam vandeniu kad gerai apsemtų. Morkas sutarkuojam burokine tarka, pakepiname, dedame virti kartu su žuvim ir bulvėm. Pilame ryžius. Išmaišome.
Smulkiai supjaustom česnaką ir svogūną, pakepinam, pilam į sriubą. Pomidorus pasmulkiname taip pat dedam į puodą. Paskaninam prieskoniais.
Išvirus ryžiams ir bulvėms pilame grietinėlę, užvirus nukaičiam puodą.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (6)
-
regina
2017-09-07 11:59
super sriubuke tik siek tiek dadejau pagal save
-
simon
2016-12-17 20:14
Blogas receptas. Nereikia gadinti seafood chowder.
-
jurgis
2015-08-17 19:18
ka su paprika daryti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...