Į verdantį vandenį įdėti nuluptas ir supjaustytas bulves, morkos, petražoles, salierus, česnakus.
Jautienos išpjovą supjaustyti į mažus kubelius, lengvai pakepti svieste, pridėti pipirų, lauro lapų, druskos ir įmaišyti į sriubą.
Virti ant silpnos ugnies, kol išvirs mėsa ir bulvės (maždaug 25 min.)
Sriuba su jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | lauro lapų (lapai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 1 litras | vanduo |
| 4 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | morkos |
| 200 gramų | jautiena |
| 0.5 vieneto | salierai (šaknis) |
| 0.5 saujos | petražolės |
| 25 gramai | sviestas |
| šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių sriuba su kukuliais
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Sriuba "Fazenda"
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Svogūnienė su aviena
-
Kopūstų sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Voveraičių sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Firminė Žavintos žuvienė
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Barščiai
-
Varnalėšos sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Ukrainietiška selianka
Sriuba su jautiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapai,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Vanduo,
1 litras -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Jautiena,
200 gramų -
Salierai, šaknis,
0.5 vieneto -
Petražolės,
0.5 saujos -
Sviestas,
25 gramai - Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį įdėti nuluptas ir supjaustytas bulves, morkos, petražoles, salierus, česnakus.
Jautienos išpjovą supjaustyti į mažus kubelius, lengvai pakepti svieste, pridėti pipirų, lauro lapų, druskos ir įmaišyti į sriubą.
Virti ant silpnos ugnies, kol išvirs mėsa ir bulvės (maždaug 25 min.)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
