Į verdantį vandenį įdėti nuluptas ir supjaustytas bulves, morkos, petražoles, salierus, česnakus.
Jautienos išpjovą supjaustyti į mažus kubelius, lengvai pakepti svieste, pridėti pipirų, lauro lapų, druskos ir įmaišyti į sriubą.
Virti ant silpnos ugnies, kol išvirs mėsa ir bulvės (maždaug 25 min.)

Sriuba su jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 litras | vanduo |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
200 gramų | jautiena |
0.5 vieneto | salierai (šaknis) |
0.5 saujos | petražolės |
25 gramai | sviestas |
šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
-
Dešros sriuba
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Sriuba "Fazenda"
-
Trinta brokolių sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Daržovių sriubytė "Vasara"
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Daržovių sriuba su dešrelėmis
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
Sriuba su jautiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapai,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Vanduo,
1 litras -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Jautiena,
200 gramų -
Salierai, šaknis,
0.5 vieneto -
Petražolės,
0.5 saujos -
Sviestas,
25 gramai - Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį įdėti nuluptas ir supjaustytas bulves, morkos, petražoles, salierus, česnakus.
Jautienos išpjovą supjaustyti į mažus kubelius, lengvai pakepti svieste, pridėti pipirų, lauro lapų, druskos ir įmaišyti į sriubą.
Virti ant silpnos ugnies, kol išvirs mėsa ir bulvės (maždaug 25 min.)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...