Į verdantį vandenį įdėti nuluptas ir supjaustytas bulves, morkos, petražoles, salierus, česnakus.
Jautienos išpjovą supjaustyti į mažus kubelius, lengvai pakepti svieste, pridėti pipirų, lauro lapų, druskos ir įmaišyti į sriubą.
Virti ant silpnos ugnies, kol išvirs mėsa ir bulvės (maždaug 25 min.)
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sriuba su jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 litras | vanduo |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
200 gramų | jautiena |
0.5 vieneto | salierai (šaknis) |
0.5 saujos | petražolės |
25 gramai | sviestas |
šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Žuvienė kitaip
-
Daržovių sriuba su raugintais agurkais
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Ryžių sriuba vakarui
-
Sriuba su kukuliais
-
Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Voveraičių sriuba
-
Vitaminų sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Kamų sriuba
-
Pupelių sriuba
Sriuba su jautiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapai,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Vanduo,
1 litras -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Jautiena,
200 gramų -
Salierai, šaknis,
0.5 vieneto -
Petražolės,
0.5 saujos -
Sviestas,
25 gramai - Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį įdėti nuluptas ir supjaustytas bulves, morkos, petražoles, salierus, česnakus.
Jautienos išpjovą supjaustyti į mažus kubelius, lengvai pakepti svieste, pridėti pipirų, lauro lapų, druskos ir įmaišyti į sriubą.
Virti ant silpnos ugnies, kol išvirs mėsa ir bulvės (maždaug 25 min.)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...