200 gramų | avienos |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | sultinys (darzoviu, kubelis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | lauro lapų |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Suomiška žuvienė
- Sriuba su perlinėm kruopom
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Agurkinė sriuba
- Sūrio sriuba
- Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
- Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
- Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
- Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
- Žuvienė kitaip
- Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
- Gardi dešros sriuba
- Kopūstų sriuba
- Sriuba "Čili"
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
Svogūnienė su aviena
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
200 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sultinys, darzoviu, kubelis,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Actas
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Avieną susmulkinti ir išvirti, baigiant virti į puodą sudėti griežinėliais pjautytus svogūnus su sultinio kubeliu. Įdėti druskos, pipirų, acto, lauro.
Komentarai (8)
-
Agne
2011-06-17 12:00
kazkaip nesirisa indigrientai. kiek zinau, avienai tinka visai kitokios darzoves.
-
Emily
2010-08-24 18:44
mmmmmmmmm... kaip skanu :parselis: :atsiprasau: :-)
-
rasa
2009-12-03 19:01
ei tu linksmute,ka tu supranti apie skania sriuba,pirma paragauk,bent jau mokek pasidaryt ja.turbut tik ir kapoji is pakeliu sriubas ,inkstyre tu :-D :taip:
-
hmm
2009-12-03 18:53
Tai niekas ir nepraso taves valgyti! :-p
-
linksmute
2009-12-02 22:50
:-o :fuu: Na ,nezinau,kiek tureciau buti alkana , kad valgyciau ta prasmirduske aviena ir dar su virtais svogunais :ne:
-
Andrius
2009-12-02 16:41
Atsiprašau, jei įžūliai skamba, tačiau kam tas sultinio kubelis, jei mėsai nuvirus puikus sultinys gaunasi? Jei skonio trūksta, prieskonių dadėt reikia. Tikrai nesuprantu, kam avieną gadint su ta chemija.