
Indiška sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | žalumynų |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 litras | vanduo |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras (geltonasis, maltas) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir truputį pakepinamas aliejuje. Įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Smulkiai supjaustyti žalumynai ir gana dideliais gabalais supjaustyta mėsa pasūdoma ir kartu su lauro lapeliu apkepinama keptuvėje. Po to visi produktai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir 2 val. troškinami ant mažos ugnies, kol nugaruoja pusė sultinio. Tuomet sultinys perkošiamas per sietą, supilamos citrinos sultys ir grietinė ir vėl sudedama mėsa. Sriuba paduodama valgyti su biria ryžių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Linos sriuba
-
Vištiena su sultiniu
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Varnalėšos sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Koldūnų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Lapienė su mėsa
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Aštri bolonezo sriuba su sūriu
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Daržovių sriuba su raugintais agurkais
-
Aštri čili sriuba
-
Rūgštynių sriuba
Indiška sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Žalumynai
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
1 litras -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Imbieras, geltonasis, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir truputį pakepinamas aliejuje. Įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Smulkiai supjaustyti žalumynai ir gana dideliais gabalais supjaustyta mėsa pasūdoma ir kartu su lauro lapeliu apkepinama keptuvėje. Po to visi produktai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir 2 val. troškinami ant mažos ugnies, kol nugaruoja pusė sultinio. Tuomet sultinys perkošiamas per sietą, supilamos citrinos sultys ir grietinė ir vėl sudedama mėsa. Sriuba paduodama valgyti su biria ryžių koše.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Iveta Lebara
2011-06-17 12:33
skanu :atsiprasau:
-
robert
2010-09-07 13:17
skanu :ok:
Mm.. o:-) Skanumėlis :galvoju: :taip:
-
lissa
2009-06-16 12:15
labai skanu :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...