Indiška sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | žalumynų |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 litras | vanduo |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras (geltonasis, maltas) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir truputį pakepinamas aliejuje. Įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Smulkiai supjaustyti žalumynai ir gana dideliais gabalais supjaustyta mėsa pasūdoma ir kartu su lauro lapeliu apkepinama keptuvėje. Po to visi produktai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir 2 val. troškinami ant mažos ugnies, kol nugaruoja pusė sultinio. Tuomet sultinys perkošiamas per sietą, supilamos citrinos sultys ir grietinė ir vėl sudedama mėsa. Sriuba paduodama valgyti su biria ryžių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Agurkinė
- Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
- Kinietiška grybų sriuba
- Skani burokėlių sriuba
- Pikantiška daržovių sriuba
- Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
- Voveraičių sriuba
- Daržovių-vištienos sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
- Vengriški barščiai
- Pievagrybių ir brokolių sriuba
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Pieniška sriuba su cukinija
- Apelsinų sriuba
- Rūgštynių sriuba
- Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
- Grybų sriuba su sūriu
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
Indiška sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Žalumynai
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
1 litras -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Imbieras, geltonasis, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir truputį pakepinamas aliejuje. Įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Smulkiai supjaustyti žalumynai ir gana dideliais gabalais supjaustyta mėsa pasūdoma ir kartu su lauro lapeliu apkepinama keptuvėje. Po to visi produktai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir 2 val. troškinami ant mažos ugnies, kol nugaruoja pusė sultinio. Tuomet sultinys perkošiamas per sietą, supilamos citrinos sultys ir grietinė ir vėl sudedama mėsa. Sriuba paduodama valgyti su biria ryžių koše.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Iveta Lebara
2011-06-17 12:33
skanu :atsiprasau:
-
robert
2010-09-07 13:17
skanu :ok:
Mm.. o:-) Skanumėlis :galvoju: :taip:
-
lissa
2009-06-16 12:15
labai skanu :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...