
Indiška sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | žalumynų |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 litras | vanduo |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras (geltonasis, maltas) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir truputį pakepinamas aliejuje. Įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Smulkiai supjaustyti žalumynai ir gana dideliais gabalais supjaustyta mėsa pasūdoma ir kartu su lauro lapeliu apkepinama keptuvėje. Po to visi produktai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir 2 val. troškinami ant mažos ugnies, kol nugaruoja pusė sultinio. Tuomet sultinys perkošiamas per sietą, supilamos citrinos sultys ir grietinė ir vėl sudedama mėsa. Sriuba paduodama valgyti su biria ryžių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Įmantri vištienos sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Indiška sriuba
-
Sriuba "Čili"
-
Pievagrybių sriuba
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Barščiai
-
Pievagrybių ir brokolių sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Sriuba "Charčio"
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Paprikų ir bulvių sriuba
Indiška sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Žalumynai
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
1 litras -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Imbieras, geltonasis, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir truputį pakepinamas aliejuje. Įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Smulkiai supjaustyti žalumynai ir gana dideliais gabalais supjaustyta mėsa pasūdoma ir kartu su lauro lapeliu apkepinama keptuvėje. Po to visi produktai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir 2 val. troškinami ant mažos ugnies, kol nugaruoja pusė sultinio. Tuomet sultinys perkošiamas per sietą, supilamos citrinos sultys ir grietinė ir vėl sudedama mėsa. Sriuba paduodama valgyti su biria ryžių koše.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Iveta Lebara
2011-06-17 12:33
skanu :atsiprasau:
-
robert
2010-09-07 13:17
skanu :ok:
Mm.. o:-) Skanumėlis :galvoju: :taip:
-
lissa
2009-06-16 12:15
labai skanu :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...