šiek tiek | sojos padažas (grybų skonio) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
50 gramų | kopūstai (švieži) |
5 vienetai | bulvių |
300 gramų | voveraitės |
15 gramų | jūros kopūstai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | svogūnai (nedidelė galvutė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Arvydo lieknėjimo sriuba
- Saldi vyšnių sriuba su makaronais
- Hamburgiška ungurio sriuba
- Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
- Žuvienė, virta ant laužo
- Sriuba "Tom Yum Kung"
- Kreminė vištienos sriuba
- Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
- Burokėlių sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Šamienė
- Pievagrybių sriuba studentiškai
- Firminė Žavintos žuvienė
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Daržovių sriuba su kumpiu
- Leipcigo daržovių šiupininė
- Šparaginių pupelių sriuba
- Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
- Paruošimo laikas:
- Sojos padažas, grybų skonio
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Kopūstai, švieži,
50 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Voveraitės,
300 gramų -
Jūros kopūstai,
15 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Svogūnai, nedidelė galvutė
- Druska
- Juodieji pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuskutame, nuplauname ir supjaustome morkas su bulvėmis. Morkas galima sutarkuoti burokine tarka. Susmulkiname kopūstus, svogūno galvutę bei didesnes voveraites. Mažesnes geriau palikt sveikas. Visus ingredientus dedame į puodą verdančio vandens ir paverdame truputį. Tuomet dedame jūros kopūstus, įlašiname keletą lašų grybų skonio sojos padažo, beriame likusius prieskonius ir verdame viską tol, kol pagrindiniai ingredientai pakankamai suminštės. Patiekiant sriubą skaniausia gardinti grietine, galima įdėti šaukštą pomidorų pastos.
Komentarai (7)
-
Dzūkas
2011-02-26 20:18
%-) Tai gal iš Voveruškų..,o ne iš voveraičių,gaila būtų tokį gyvūnėlį virt!!!
-
Juste*
2010-08-24 18:54
labai skanu %-) %-) %-)
-
iluminatas
2009-07-30 12:58
Na nuotraukos tikrai grazios o jeigu ir skanu prie viso to !? Reiks isbandyti. :ok: :-o :valgau:
-
Autore
2009-04-27 23:05
Aciu, green o:-)
-
green_raven
2009-04-26 23:51
O jau nuotraukos kokios.... 8-| Mmmm, atrodo dieviškai skanu.... :super:
-
Angele
2008-08-18 13:37
Gaunasi šiek tiek kartoka su jūros kopūstais, gal juos prieš tai reikia pamirkyti ar panašiai?