
šiek tiek | sojos padažas (grybų skonio) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
50 gramų | kopūstai (švieži) |
5 vienetai | bulvių |
300 gramų | voveraitės |
15 gramų | jūros kopūstai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | svogūnai (nedidelė galvutė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Suomiška žuvienė
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Dešros sriuba
-
Linos sriuba
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Bananų sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Juka
-
Avižienė su grybais
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais

- Paruošimo laikas:
- Sojos padažas, grybų skonio
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Kopūstai, švieži,
50 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Voveraitės,
300 gramų -
Jūros kopūstai,
15 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Svogūnai, nedidelė galvutė
- Druska
- Juodieji pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuskutame, nuplauname ir supjaustome morkas su bulvėmis. Morkas galima sutarkuoti burokine tarka. Susmulkiname kopūstus, svogūno galvutę bei didesnes voveraites. Mažesnes geriau palikt sveikas. Visus ingredientus dedame į puodą verdančio vandens ir paverdame truputį. Tuomet dedame jūros kopūstus, įlašiname keletą lašų grybų skonio sojos padažo, beriame likusius prieskonius ir verdame viską tol, kol pagrindiniai ingredientai pakankamai suminštės. Patiekiant sriubą skaniausia gardinti grietine, galima įdėti šaukštą pomidorų pastos.
Komentarai (7)
-
Dzūkas
2011-02-26 20:18
%-) Tai gal iš Voveruškų..,o ne iš voveraičių,gaila būtų tokį gyvūnėlį virt!!!
-
Juste*
2010-08-24 18:54
labai skanu %-) %-) %-)
-
iluminatas
2009-07-30 12:58
Na nuotraukos tikrai grazios o jeigu ir skanu prie viso to !? Reiks isbandyti. :ok: :-o :valgau:
-
Autore
2009-04-27 23:05
Aciu, green o:-)
-
green_raven
2009-04-26 23:51
O jau nuotraukos kokios.... 8-| Mmmm, atrodo dieviškai skanu.... :super:
-
Angele
2008-08-18 13:37
Gaunasi šiek tiek kartoka su jūros kopūstais, gal juos prieš tai reikia pamirkyti ar panašiai?