Morkas sutarkavau su tarka. Bulves, vištienos filė ir svogūnus susmulkinau.
Viską (išskyrus bulves) pakepinau ant keptuvės. Užtruko apie 10 minučių. Keptuvės turinį reikėjo visą laiką maišyti.
Viską pabarsčiau prieskoniais, įmaišiau sojos padažo ir supyliau į 1,5 l verdančio vandens. Subėriau ir bulves.
Sriubą viriau apie 20-25 minutes.

Sriuba "Korėja"
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | morkos |
5 vienetai | bulvių |
500 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aitriosios paprikos (milteliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Kaimiška sriubikė
-
Pomidorų sriuba
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Šamų sriuba
-
Svogūnienė su aviena
-
Lapienė su mėsa
-
Vištiena su sultiniu
-
Bulvių ir mėsos sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Baravykų sriuba
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
Sriuba "Korėja"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
5 vienetai -
Vištienos filė,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Aitrioji paprika, milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkavau su tarka. Bulves, vištienos filė ir svogūnus susmulkinau.
Viską (išskyrus bulves) pakepinau ant keptuvės. Užtruko apie 10 minučių. Keptuvės turinį reikėjo visą laiką maišyti.
Viską pabarsčiau prieskoniais, įmaišiau sojos padažo ir supyliau į 1,5 l verdančio vandens. Subėriau ir bulves.
Sriubą viriau apie 20-25 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...