Morkas sutarkavau su tarka. Bulves, vištienos filė ir svogūnus susmulkinau.
Viską (išskyrus bulves) pakepinau ant keptuvės. Užtruko apie 10 minučių. Keptuvės turinį reikėjo visą laiką maišyti.
Viską pabarsčiau prieskoniais, įmaišiau sojos padažo ir supyliau į 1,5 l verdančio vandens. Subėriau ir bulves.
Sriubą viriau apie 20-25 minutes.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sriuba "Korėja"
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | morkos |
5 vienetai | bulvių |
500 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aitriosios paprikos (milteliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Burokėlių sriuba su kukuliais
-
Grybų sriuba su duona
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Agurklės sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Sriuba "Sveikata"
-
Rūgštynių sriuba
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Žuvienė daržovių sultinyje
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Bulgariška sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Kamų sriuba
-
Moliūgų sriuba
Sriuba "Korėja"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
5 vienetai -
Vištienos filė,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Aitrioji paprika, milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkavau su tarka. Bulves, vištienos filė ir svogūnus susmulkinau.
Viską (išskyrus bulves) pakepinau ant keptuvės. Užtruko apie 10 minučių. Keptuvės turinį reikėjo visą laiką maišyti.
Viską pabarsčiau prieskoniais, įmaišiau sojos padažo ir supyliau į 1,5 l verdančio vandens. Subėriau ir bulves.
Sriubą viriau apie 20-25 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...