Morkas sutarkavau su tarka. Bulves, vištienos filė ir svogūnus susmulkinau.
Viską (išskyrus bulves) pakepinau ant keptuvės. Užtruko apie 10 minučių. Keptuvės turinį reikėjo visą laiką maišyti.
Viską pabarsčiau prieskoniais, įmaišiau sojos padažo ir supyliau į 1,5 l verdančio vandens. Subėriau ir bulves.
Sriubą viriau apie 20-25 minutes.

Sriuba "Korėja"
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | morkos |
5 vienetai | bulvių |
500 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aitriosios paprikos (milteliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Ukrainietiška selianka
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Kopūstų sriuba
-
Pomidorų moliūgų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Sriuba "Fazenda"
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Lapienė
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Grybų sriuba su duona
Sriuba "Korėja"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
5 vienetai -
Vištienos filė,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Aitrioji paprika, milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkavau su tarka. Bulves, vištienos filė ir svogūnus susmulkinau.
Viską (išskyrus bulves) pakepinau ant keptuvės. Užtruko apie 10 minučių. Keptuvės turinį reikėjo visą laiką maišyti.
Viską pabarsčiau prieskoniais, įmaišiau sojos padažo ir supyliau į 1,5 l verdančio vandens. Subėriau ir bulves.
Sriubą viriau apie 20-25 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...