Morkas sutarkavau su tarka. Bulves, vištienos filė ir svogūnus susmulkinau.
Viską (išskyrus bulves) pakepinau ant keptuvės. Užtruko apie 10 minučių. Keptuvės turinį reikėjo visą laiką maišyti.
Viską pabarsčiau prieskoniais, įmaišiau sojos padažo ir supyliau į 1,5 l verdančio vandens. Subėriau ir bulves.
Sriubą viriau apie 20-25 minutes.
Sriuba "Korėja"
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | morkos |
| 5 vienetai | bulvių |
| 500 gramų | vištienos filė |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | aitriosios paprikos (milteliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta burokelių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Petražolių sriuba
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Pomidorinė sriuba
-
Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Agurkinė sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Brokolių trinta sriuba
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
Sriuba "Korėja"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
5 vienetai -
Vištienos filė,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Aitrioji paprika, milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkavau su tarka. Bulves, vištienos filė ir svogūnus susmulkinau.
Viską (išskyrus bulves) pakepinau ant keptuvės. Užtruko apie 10 minučių. Keptuvės turinį reikėjo visą laiką maišyti.
Viską pabarsčiau prieskoniais, įmaišiau sojos padažo ir supyliau į 1,5 l verdančio vandens. Subėriau ir bulves.
Sriubą viriau apie 20-25 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
