Supjaustykite kubeliais bulves ir sudėkite virti į verdantį vandenį. Įkaitinkite aliejų ir sudėkite apkepti susmulkintus svogūnus. Pakepintus svogūnus taip pat sudėkite į verdantį vandenį kartu su bulvėmis. Virkite tol, kol bulvės suminkštės. Baigiant virti supilkite pupeles, pagardinkite druska, žalumynais. Kol verda sriuba pieniškas dešreles keliose vietose įpjaukite skersai, žiupsnelį aitriųjų paprikų sumaišykite su šlakeliu aliejaus. Padažu ištepkite skersai įpjaustytas dešreles, jas sudėkite ant folijos ir 4-5 min. pakepkite gerai įkaitintoje orkaitėje. Išpilstykite sriubą į lėkštutes, kiekvienai porcijai įdėkite po pakepintą dešrelę.
Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Daržovių sriuba su dešrelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
1 skardinė | pupelės (konservuotos, raudonos) |
2 vienetai | bulvių (didelės) |
2 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) |
1200 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | paprika (aitrioji, milteliai) |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Lapienė su mėsa
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Šamų sriuba
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Sriuba su makaronais
-
Daržovių sriuba
-
Amerikietiška špinatų sriuba
-
Plūdenos sriuba
Daržovių sriuba su dešrelėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Dešrelės, pieniškos,
4 vienetai -
Pupelės, konservuotos, raudonos,
1 skardinė -
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Vanduo,
1200 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Paprika, aitrioji, milteliai
- Svogūnų laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite kubeliais bulves ir sudėkite virti į verdantį vandenį. Įkaitinkite aliejų ir sudėkite apkepti susmulkintus svogūnus. Pakepintus svogūnus taip pat sudėkite į verdantį vandenį kartu su bulvėmis. Virkite tol, kol bulvės suminkštės. Baigiant virti supilkite pupeles, pagardinkite druska, žalumynais. Kol verda sriuba pieniškas dešreles keliose vietose įpjaukite skersai, žiupsnelį aitriųjų paprikų sumaišykite su šlakeliu aliejaus. Padažu ištepkite skersai įpjaustytas dešreles, jas sudėkite ant folijos ir 4-5 min. pakepkite gerai įkaitintoje orkaitėje. Išpilstykite sriubą į lėkštutes, kiekvienai porcijai įdėkite po pakepintą dešrelę.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...