Burokėlių sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | triušiena (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
4 vienetai | bulvių (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
100 gramų | moliūgai | |
2 galvos | svogūnai | |
4 valgomieji šaukštai | marinuotų burokėlių (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
3 vienetai | pipirai | |
šiek tiek | druska | |
Patiekiant: | ||
4 valgomieji šaukštai | grietinė | |
šiek tiek | džiovintų krapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Triušienos kauliukus su trupučiu mėsos verdu su svogūnais, pipirais ir druska apie 40 minučių. Sultinį nukošiu.
2.
Į sultinį pjaustau bulves, tarkuoju moliūgą ir verdu apie 10 minučių. Sudedu burokėlius, užverdu ir nukaičiu. Skaninu grietine ir džiovintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Agurkinė sriuba
- Svogūnų sriuba
- Maljorkietiška kopūstų sriuba
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Sriuba su jautiena
- Šviežių miško grybų sriuba
- Daržovių-vištienos sriuba
- Charčio sriuba
- Lašišos ir lešių sriuba
- Špinatų sriuba
- Tiršta daržovių sriuba
- Balinti baršteliai su grybais
- Skani burokėlių sriuba
- Sriuba su cukinija ir pomidorais
- Valstietiška duonos sriuba
- Lapienė
- Hamburgiška ungurio sriuba
- Daržovių sriuba
- Burokėlių-grybų sriuba
Burokėlių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, Ilzenbergo dvaro ūkis,
400 gramų -
Bulvės, Ilzenbergo dvaro ūkis,
4 vienetai -
Moliūgai,
100 gramų -
Svogūnai,
2 galvos -
Marinuoti burokėliai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
4 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
3 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Džiovinti krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušienos kauliukus su trupučiu mėsos verdu su svogūnais, pipirais ir druska apie 40 minučių. Sultinį nukošiu.
Į sultinį pjaustau bulves, tarkuoju moliūgą ir verdu apie 10 minučių. Sudedu burokėlius, užverdu ir nukaičiu. Skaninu grietine ir džiovintais krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...