
Burokėlių sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | triušiena (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
4 vienetai | bulvių (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
100 gramų | moliūgai | |
2 galvos | svogūnai | |
4 valgomieji šaukštai | marinuotų burokėlių (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
3 vienetai | pipirai | |
šiek tiek | druska | |
Patiekiant: | ||
4 valgomieji šaukštai | grietinė | |
šiek tiek | džiovintų krapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Triušienos kauliukus su trupučiu mėsos verdu su svogūnais, pipirais ir druska apie 40 minučių. Sultinį nukošiu.
2.
Į sultinį pjaustau bulves, tarkuoju moliūgą ir verdu apie 10 minučių. Sudedu burokėlius, užverdu ir nukaičiu. Skaninu grietine ir džiovintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Pievagrybių ir brokolių sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Lapienė
-
Žirnienė su grybais
-
Salierų sriuba
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Šviežių daržovių sriuba su vištiena
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Baltoji brokolių sriuba
-
Agurkinė
Burokėlių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, Ilzenbergo dvaro ūkis,
400 gramų -
Bulvės, Ilzenbergo dvaro ūkis,
4 vienetai -
Moliūgai,
100 gramų -
Svogūnai,
2 galvos -
Marinuoti burokėliai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
4 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
3 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Džiovinti krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušienos kauliukus su trupučiu mėsos verdu su svogūnais, pipirais ir druska apie 40 minučių. Sultinį nukošiu.
Į sultinį pjaustau bulves, tarkuoju moliūgą ir verdu apie 10 minučių. Sudedu burokėlius, užverdu ir nukaičiu. Skaninu grietine ir džiovintais krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...