Nuo juodos duonos riekių nupjaukite plutelę ir duonos minkštimą supjaustykite kubeliais. Juos pakepkite su aliejumi. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepkite su aliejumi.
Virtas pupeles, duonos kubelius, grybus ir svogūną sumaišykite. Paskaninkite druska. Salotas patiekite užpiltas majonezu, bet nesumaišytas. Puoškite petražolėmis.

Grybai su kepta duona ir pupelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | pupelės (virtos) |
5 vienetai | duona (riekelės) |
200 gramų | grybai (kepti) |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Rusiška mišrainė
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Saldžios vištienos salotos
-
Burokėlių salotos su feta sūriu
-
Vištienos salotos
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Sočios salotos
-
Duonos ir pupelių mišrainė
-
Pupelių mišrainė
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Grybų mišrainė su žirneliais
-
Rudmėsių salotos
-
Pavasarinės salotos su vištiena
-
Ryžių su slyvomis mišrainė
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
-
Salotos su vištiena
Grybai su kepta duona ir pupelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, virtos,
2 stiklinės -
Duona, riekelės,
5 vienetai -
Grybai, kepti,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
100 gramų - Druska
- Aliejus
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo juodos duonos riekių nupjaukite plutelę ir duonos minkštimą supjaustykite kubeliais. Juos pakepkite su aliejumi. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepkite su aliejumi.
Virtas pupeles, duonos kubelius, grybus ir svogūną sumaišykite. Paskaninkite druska. Salotas patiekite užpiltas majonezu, bet nesumaišytas. Puoškite petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Marmaledas
2009-09-13 09:32
:bloga: %-) :bloga: %-) :bloga: %-) :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...