
Kiaulės kojų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaulės kojos |
8 stiklinės | vanduo |
2 vienetai | morkos |
0.5 vieneto | salierai |
2 vienetai | petražolės |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | acto |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuvalytos kiaulės kojos apipilamos vandeniu ir užvirinamos. Kai užverda, pasūdoma, sudedamos prieskoninės daržovės ir verdama ant silpnos ugnies ilgai, kol mėsa bus minkšta. Išvirusios kojos išimamos iš sultinio, atšaldomos, mėsa atskiriama nuo kaulų ir supjaustoma siauromis juostelėmis. Sudėjus į salotinę, mėsa pasūdoma ir užpilama marinatu. Marinatui aliejus išplakamas su actu, įdedama sutrinto česnako. Salotos papuošiamos virtos morkos griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Baravykų salotos
-
Skaniosios raugintų kopūstų salotos
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Lengva silkė
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Salotos su krekeriais
-
Salotos „Spark“
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Tuno mišrainė
-
Prancūziškos salotos
-
Skanumynas
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Avokadų salotos
-
Gardžiosios bulvių salotos
Kiaulės kojų salotos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės kojos,
4 vienetai -
Vanduo,
8 stiklinės -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai,
0.5 vieneto -
Petražolės,
2 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Actas,
3 valgomieji šaukštai - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos kiaulės kojos apipilamos vandeniu ir užvirinamos. Kai užverda, pasūdoma, sudedamos prieskoninės daržovės ir verdama ant silpnos ugnies ilgai, kol mėsa bus minkšta. Išvirusios kojos išimamos iš sultinio, atšaldomos, mėsa atskiriama nuo kaulų ir supjaustoma siauromis juostelėmis. Sudėjus į salotinę, mėsa pasūdoma ir užpilama marinatu. Marinatui aliejus išplakamas su actu, įdedama sutrinto česnako. Salotos papuošiamos virtos morkos griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...