Susmulkintą porą ir grybus pakepinkite įkaitintame aliejuje apie 3-4 minutes.
Sudėkite suplėšytą krabų mėsą ir supilkite grietinėlę. Įberkite prieskonių ir išmaišykite. Kai grietinėlė pradės virti, nukelkite nuo ugnies.
Nuplaukite salotų lapus ir jais išklokite lėkštes.
Pasigamintų krabų mėsos ir grybų su padažu pridėkite į salotomis išklotą lėkštę.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Krabų mėsos ir grybų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% (10-22 proc. riebumo) |
0.5 vieneto | poras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
100 gramų | salotos |
6 vienetai | pievagrybiai |
250 gramų | krabai (mėsa) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Salotos su tunu
-
Burokėlių mišrainė su silke
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Pupelių salotos
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Salotos su silke
-
Cezario salotos
-
Grybų salotos
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Burokėlių salotos su feta sūriu
-
Salotos „Sniegena“
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Pievagrybių mišrainė
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Salotos drebučiuose
-
Makaronų salotos su graikiškais riešutais
Krabų mėsos ir grybų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%, 10-22 proc. riebumo,
200 mililitrų -
Poras,
0.5 vieneto - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Salotos,
100 gramų -
Pievagrybiai,
6 vienetai -
Krabai, mėsa,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkintą porą ir grybus pakepinkite įkaitintame aliejuje apie 3-4 minutes.
Sudėkite suplėšytą krabų mėsą ir supilkite grietinėlę. Įberkite prieskonių ir išmaišykite. Kai grietinėlė pradės virti, nukelkite nuo ugnies.
Nuplaukite salotų lapus ir jais išklokite lėkštes.
Pasigamintų krabų mėsos ir grybų su padažu pridėkite į salotomis išklotą lėkštę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...