Avokadus perpjauti pusiau, išimti kauliukus ir išskobti vidų. Svogūną nulupti ir susmulkinti.
Į lėkštę sudėti supjaustytus kubeliais avokadus ir feta, svogūnus, supjaustytus pomidorus pusiau. Viska išmaišyti. Sudėti visus produktus į uždaromą indą, užpilti aliejaus, 2 šaukštus citrinos sulčių, įdėti garstyčias, papurtyti ir įdėti druskos ir pipirų. Patiekti salotas sudėtas į išskobtą avokadą, pabarstyti petražolėmis.

Salotos su avokadu ir feta
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
6 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
200 gramų | sūris (feta) |
225 gramai | pomidorai (vynuoginiai) |
2 vienetai | avokadų |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Makaronų mišrainė
-
Brokolių salotos
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Salotos su vištiena
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Žiemos mišrainė
-
Silkė su borukėliais
-
Mišrainė "Grybukas"
-
Vištienos mišrainė
-
Vištienos salotos
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Salierų salotos su riešutais
-
Mišrios salotos
Salotos su avokadu ir feta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Citrinos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Petražolės
-
Alyvuogių aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Sūris, feta,
200 gramų -
Pomidorai, vynuoginiai,
225 gramai -
Avokadai,
2 vienetai -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadus perpjauti pusiau, išimti kauliukus ir išskobti vidų. Svogūną nulupti ir susmulkinti.
Į lėkštę sudėti supjaustytus kubeliais avokadus ir feta, svogūnus, supjaustytus pomidorus pusiau. Viska išmaišyti. Sudėti visus produktus į uždaromą indą, užpilti aliejaus, 2 šaukštus citrinos sulčių, įdėti garstyčias, papurtyti ir įdėti druskos ir pipirų. Patiekti salotas sudėtas į išskobtą avokadą, pabarstyti petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...