Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | zigmo šaltai rūkyta lašišos filė |
100 gramų | salotų mišinys |
1 vienetas | avokadų |
1 vienetas | citrinos |
4 vienetai | putpelės kiaušiniai |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
30 gramų | gražgarstės |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Putpelių kiaušinius išvirkite – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 1,5–3 minutes. Lupti jų nebūtina.
2.
Supjaustykite lašišų filė juostelėmis.
3.
Sumaišykite medų ir garstyčias, įspauskite citrinos sulčių, supilkite aliejų ir viską išplakite šluotele.
4.
Į dubenį dėkite gražgarstes, salotų rinkinį, griežinėliais pjaustytą avokadą, putpelių kiaušinius ir lašišos juosteles.
5.
Prieš pat patiekdami salotas, pagardinkite jas paruoštu medaus-garstyčių padažu.
6.
Mėgaukitės!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė su borukėliais
- Marinuotų agurkų salotos
- Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
- Bulvių mišrainė
- Duonos užkandėlė
- Močiutės burokėlių salotos
- Mišrainė "Meilė"
- Ananasinė mišrainė
- Cukinija su ančiuviais
- Salotos drebučiuose
- Vištienos salotos
- Skani sūrio mišrainė
- Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
- Fantastiškos salotos
- Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
- Ryžių su slyvomis mišrainė
- Japoniškos ryžių salotos
- Daržovių salotos su skrebučiais
- Rusiška mišrainė su grybais
- Kiaušinių mišrainė
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė,
100 gramų -
Salotų mišinys,
100 gramų -
Avokadai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Putpelės kiaušiniai,
4 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Gražgarstės,
30 gramų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Putpelių kiaušinius išvirkite – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 1,5–3 minutes. Lupti jų nebūtina.
Supjaustykite lašišų filė juostelėmis.
Sumaišykite medų ir garstyčias, įspauskite citrinos sulčių, supilkite aliejų ir viską išplakite šluotele.
Į dubenį dėkite gražgarstes, salotų rinkinį, griežinėliais pjaustytą avokadą, putpelių kiaušinius ir lašišos juosteles.
Prieš pat patiekdami salotas, pagardinkite jas paruoštu medaus-garstyčių padažu.
Mėgaukitės!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...