Krabų mišrainė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | krabų lazdelės | |
200 gramų | kukurūzai (konservuoti) | |
100 gramų | ryžiai (biriai išvirti) | |
4 lapai | salotos (Pekino) | |
5 valgomieji šaukštai | majonezas | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvirtus ryžius sumaišykite su kitais supjaustytais produktais bei majonezu. Iš kukurūzų skardinių, atidarytuvo pagalba, pasigaminkite cilindrą (kad skardinė neturėtų dugno). Į cilindrą sudėkite salotas ir pastatykite į šaldytuvą valandai laiko. Tada atsargiai nuimkite cilindrą, salotas papuoškite petražolės šakele ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pupų salotos
- Salotos su apelsinu
- Salotos "Ananasas"
- Salotos „Drakonas“
- Salotos su slyvomis
- Pievagrybiai su svogūnais
- Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
- Pupelių salotos su skrebučiais
- Silkių salotos
- Žuvies salotos su pomidorais
- Vištienos salotos su vynuogėmis
- Žalios salotos su silke
- Makaronų-pomidorų mišrainė
- Grybai salotų padaže
- Silkė su obuoliais
- Vištienos mišrainė
- Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
- Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
- Gardžiosios vištienos salotos
- Moliūgo salotos
Krabų mišrainė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Krabų lazdelės,
200 gramų -
Kukurūzai, konservuoti,
200 gramų -
Ryžiai, biriai išvirti,
100 gramų -
Salotos, Pekino,
4 lapai -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtus ryžius sumaišykite su kitais supjaustytais produktais bei majonezu. Iš kukurūzų skardinių, atidarytuvo pagalba, pasigaminkite cilindrą (kad skardinė neturėtų dugno). Į cilindrą sudėkite salotas ir pastatykite į šaldytuvą valandai laiko. Tada atsargiai nuimkite cilindrą, salotas papuoškite petražolės šakele ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Karolina
2015-02-09 14:29
Grazi patiekimo ideja :) Reikes pasidaryt :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...