Salotų padažui dar reiks: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 100ml jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, truputį tarkuotos apelsino žievelės.
Sūris ir nulupti obuoliai išėmus sėklalizdžius supjaustomi nedideliais kubeliais. Jauni pievagrybiai patroškinami ir perplaunami pusiau, didesni supjaustomi į keletą dalių. Pipirai išėmus sėklalizdžius supjaustomi žiedais ir sumaišomi su perplautomis skersai apelsinų skiltelėmis. Iš jogurto, garstyčių, medaus, citrinos sulčių ir apelsino žievelės paruošiamas padažas ir juo apipilamos salotos. Viskas gerai sumaišoma.

Margos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | sūris (fermentinis) |
100 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | paprika |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daniškos salotos
-
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Cukinija su ančiuviais
-
Raudonikių salotos su daržovėmis
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Šviežių grybų salotos
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Rūkytos vištienos ir daržovių mišrainė
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Mišrainė krepšelyje
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Margosios salotos
-
Gardžiosios bulvių salotos
-
Rusiškos salotos
-
Salotos „Spark“
-
Itališkos salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Ryžių salotos
-
Kalmarų salotos
Margos salotos
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Paprika,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Apelsinai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotų padažui dar reiks: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 100ml jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, truputį tarkuotos apelsino žievelės.
Sūris ir nulupti obuoliai išėmus sėklalizdžius supjaustomi nedideliais kubeliais. Jauni pievagrybiai patroškinami ir perplaunami pusiau, didesni supjaustomi į keletą dalių. Pipirai išėmus sėklalizdžius supjaustomi žiedais ir sumaišomi su perplautomis skersai apelsinų skiltelėmis. Iš jogurto, garstyčių, medaus, citrinos sulčių ir apelsino žievelės paruošiamas padažas ir juo apipilamos salotos. Viskas gerai sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Ivoniukas
2009-10-21 08:26
Labai skanus ingridientai
:jee:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...