
Mišrainė "Žiemos vakarui"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | poras |
100 gramų | kumpis (karštai rūkytas) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
3 riekės | duona |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Duoną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
2.
Supjaustykite porus, karšta rūkytą kumpelį, fermentinį sūrį, dėkite jau atvėsusią keptą duoną ir išmaišykite su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Mišrainė su antiena ir pupelėm
-
Makaronai su baklažanais
-
Morkų - agurkų salotos
-
Rusiška mišrainė
-
Ryžių su slyvomis mišrainė
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Mišrainė "Dovana"
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Tuno salotos
-
Žuvies salotos
-
Burokėlių salotos
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Šviežių grybų salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Burokėlių ir brokolių salotos
Mišrainė "Žiemos vakarui"
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Poras,
2 vienetai -
Kumpis, karštai rūkytas,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Duona,
3 riekės -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Supjaustykite porus, karšta rūkytą kumpelį, fermentinį sūrį, dėkite jau atvėsusią keptą duoną ir išmaišykite su majonezu.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Laima
2017-02-21 10:47
Bandžiau,tikrai labai skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...