
Mišrainė "Žiemos vakarui"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | poras |
100 gramų | kumpis (karštai rūkytas) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
3 riekės | duona |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Duoną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
2.
Supjaustykite porus, karšta rūkytą kumpelį, fermentinį sūrį, dėkite jau atvėsusią keptą duoną ir išmaišykite su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Sloksniuotas salotos
-
Salotos "Kačiukai"
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Tailandietiškos ryžių salotos
-
Burokėlių mišrainė
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Bulvių salotos
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Kopūstų ir daržovių salotos
-
Sočioji mišrainė
-
Rudenio salotos su silke
Mišrainė "Žiemos vakarui"
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Poras,
2 vienetai -
Kumpis, karštai rūkytas,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Duona,
3 riekės -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Supjaustykite porus, karšta rūkytą kumpelį, fermentinį sūrį, dėkite jau atvėsusią keptą duoną ir išmaišykite su majonezu.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Laima
2017-02-21 10:47
Bandžiau,tikrai labai skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...