Mišrainė "Žiemos vakarui"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | poras |
100 gramų | kumpis (karštai rūkytas) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
3 riekės | duona |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Duoną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
2.
Supjaustykite porus, karšta rūkytą kumpelį, fermentinį sūrį, dėkite jau atvėsusią keptą duoną ir išmaišykite su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Švežių kopūstų salotos
- Rūkytos vištienos ir daržovių mišrainė
- Mišrainė su mėsa
- Vištu širdelių ir pievagrybių salotos
- Suomiškos salotos
- Burokėlių salotos
- Žuvies salotos su pomidorais
- Vištienos ir daržovių mišrainė
- Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
- Salotos "Ananasas"
- Makaronų mišraine su majonezu
- Bavarijos salotos
- Sluoksniuotos silkės salotos
- Bulvių mišrainė
- Rusiška mišrainė
- Grybų ir obuolių salotos
- Šilta mišrainė
- Mišrainė su citrinos sultimis
- Tunų ir kukurūzų salotos
- Karštos vištienos salotos
Mišrainė "Žiemos vakarui"
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Poras,
2 vienetai -
Kumpis, karštai rūkytas,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Duona,
3 riekės -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Supjaustykite porus, karšta rūkytą kumpelį, fermentinį sūrį, dėkite jau atvėsusią keptą duoną ir išmaišykite su majonezu.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Laima
2017-02-21 10:47
Bandžiau,tikrai labai skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...