Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
150 gramų | kiauliena (karštai rūkytas kumpelis) |
1 skardinė | kukurūzai (konservuoti, maža skardinė) |
2 vienetai | pomidorai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Bulves ir morkas išverdame.
2.
Imame širdutės formą ir sloksniuojame kvadratėliais supjaustytus ingridientus:
bulvės+majonezo pertepimas,
morkos ir karšto rūkymo kumpelis+majonezo pertepimas,
kukūrūzai,
pomidorai,
tarkuotas fermentinis sūris+majonezo pertepimas.
bulvės+majonezo pertepimas,
morkos ir karšto rūkymo kumpelis+majonezo pertepimas,
kukūrūzai,
pomidorai,
tarkuotas fermentinis sūris+majonezo pertepimas.
3.
Apverčiame formą ant lėkštės ir išimame mišrainę, viršų aptepame majonezu ir padarome iš krapų širdutę.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronų salotos su tunu
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Tuno salotos „vienas du trys“
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Salotos
- Marinuoti kiaušiniai
- Slovakiška mišrainė
- Bulvių mišrainė Kūčioms
- Salotos "Ananasas"
- Cezario salotos
- Salotos su silke
- Pikantiškos baravykų salotos
- Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
- Gardžioji makaronų mišrainė
- Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
- Porų mišrainė su obuoliais
- Salotos su liežuviu
- Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
- Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kiauliena, karštai rūkytas kumpelis,
150 gramų -
Kukurūzai, konservuoti, maža skardinė,
1 skardinė -
Pomidorai,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas išverdame.
Imame širdutės formą ir sloksniuojame kvadratėliais supjaustytus ingridientus:
bulvės+majonezo pertepimas,
morkos ir karšto rūkymo kumpelis+majonezo pertepimas,
kukūrūzai,
pomidorai,
tarkuotas fermentinis sūris+majonezo pertepimas.Apverčiame formą ant lėkštės ir išimame mišrainę, viršų aptepame majonezu ir padarome iš krapų širdutę.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...