
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
150 gramų | kiauliena (karštai rūkytas kumpelis) |
1 skardinė | kukurūzai (konservuoti, maža skardinė) |
2 vienetai | pomidorai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Bulves ir morkas išverdame.
2.
Imame širdutės formą ir sloksniuojame kvadratėliais supjaustytus ingridientus:
bulvės+majonezo pertepimas,
morkos ir karšto rūkymo kumpelis+majonezo pertepimas,
kukūrūzai,
pomidorai,
tarkuotas fermentinis sūris+majonezo pertepimas.
bulvės+majonezo pertepimas,
morkos ir karšto rūkymo kumpelis+majonezo pertepimas,
kukūrūzai,
pomidorai,
tarkuotas fermentinis sūris+majonezo pertepimas.
3.
Apverčiame formą ant lėkštės ir išimame mišrainę, viršų aptepame majonezu ir padarome iš krapų širdutę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Olgos salotų receptas
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Prancūziškos salotos
-
Rusiškos salotos
-
Ryžių mišrainė
-
Kumpio salotos su ananasais
-
Itališkos salotos
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Duonos ir pupelių mišrainė
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kiauliena, karštai rūkytas kumpelis,
150 gramų -
Kukurūzai, konservuoti, maža skardinė,
1 skardinė -
Pomidorai,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas išverdame.
Imame širdutės formą ir sloksniuojame kvadratėliais supjaustytus ingridientus:
bulvės+majonezo pertepimas,
morkos ir karšto rūkymo kumpelis+majonezo pertepimas,
kukūrūzai,
pomidorai,
tarkuotas fermentinis sūris+majonezo pertepimas.Apverčiame formą ant lėkštės ir išimame mišrainę, viršų aptepame majonezu ir padarome iš krapų širdutę.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...