
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | cukrus |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | morkos |
500 gramų | rauginti kopūstai |
50 gramų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Obuolį ir morką sutarkuokite arba supjaustykite, susmulkinkite svogūną ir viską suberkite į raugintus kopūstus. Įdėkite truputį cukraus, druskos ir viską sumaišykite. Mišrainę užpilkite aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotų agurkų salotos
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Ananasinė mišrainė
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Veršienos su granatais salotos
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Konservuotų grybų salotos
-
Šviežių burokėlių salotos
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Sluoksniuotos silkės salotos
-
Taškento salotos su majonezu
-
Mišrainė su mėsa
-
Paprikų laiveliai
-
Rudenio salotos su silke
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas - Cukrus
-
Obuoliai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Aliejus,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolį ir morką sutarkuokite arba supjaustykite, susmulkinkite svogūną ir viską suberkite į raugintus kopūstus. Įdėkite truputį cukraus, druskos ir viską sumaišykite. Mišrainę užpilkite aliejumi.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...