
Rudmėsių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | rudmėsės (virtos) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | paprika |
0.5 vieneto | marinuoti agurkai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | petražolės (susmulkintos) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Jaunos rudmėsės verdamos 15 min. Išgriebtos nuplaunamos šaltu vandeniu, nuvarvinamos. Pomidoras, agurkas, ankštinis pipiras, svogūnas supjaustomi griežinėliais ir sudedami ant rudmėsių. Viskas užpilama majonezu, sumaišytu su grietine, pagardinama. Tiekiama apibarsčius petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Moliūgo salotos
-
Daržovių ir tuno salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Žiemos mišrainė
-
Burokėlių salotos
-
Pekino salotos su tunu
-
Makaronai su baklažanais
-
Lengvos pavasario salotos
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Mišrainė "Grybukas"
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Škvalas
-
Šviežių grybų salotos
-
Silkė vyno padaže
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Salotos „Jūros troškinys“
Rudmėsių salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rudmėsės, virtos,
100 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
2 vienetai -
Marinuoti agurkai,
0.5 vieneto -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, susmulkintos,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunos rudmėsės verdamos 15 min. Išgriebtos nuplaunamos šaltu vandeniu, nuvarvinamos. Pomidoras, agurkas, ankštinis pipiras, svogūnas supjaustomi griežinėliais ir sudedami ant rudmėsių. Viskas užpilama majonezu, sumaišytu su grietine, pagardinama. Tiekiama apibarsčius petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...