
Rudmėsių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | rudmėsės (virtos) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | paprika |
0.5 vieneto | marinuoti agurkai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | petražolės (susmulkintos) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Jaunos rudmėsės verdamos 15 min. Išgriebtos nuplaunamos šaltu vandeniu, nuvarvinamos. Pomidoras, agurkas, ankštinis pipiras, svogūnas supjaustomi griežinėliais ir sudedami ant rudmėsių. Viskas užpilama majonezu, sumaišytu su grietine, pagardinama. Tiekiama apibarsčius petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pekino salotos su tunu
-
Karštos bulvių salotos
-
Tuno salotos „vienas du trys“
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Krabų mišrainė
-
Žuvies salotos
-
Milano salotos su rūkyta žuvimi
-
Margosios salotos
-
Salotos „Sniegena“
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Makaronų salotos su kumpiu
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
-
Salotos su šparagais
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Salotos su apelsinu
-
Sluoksniuotos salotos
Rudmėsių salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rudmėsės, virtos,
100 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
2 vienetai -
Marinuoti agurkai,
0.5 vieneto -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, susmulkintos,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunos rudmėsės verdamos 15 min. Išgriebtos nuplaunamos šaltu vandeniu, nuvarvinamos. Pomidoras, agurkas, ankštinis pipiras, svogūnas supjaustomi griežinėliais ir sudedami ant rudmėsių. Viskas užpilama majonezu, sumaišytu su grietine, pagardinama. Tiekiama apibarsčius petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...