Bulvės nulupamos ir supjaustomos plonomis skiltelėmis. Svogūnai ir lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje, kol praskaidrėja, tada suberiami miltai, truputį patroškinama, užpilama sultiniu ar pienu, užvirinama, supilamas actas, įberiamas cukrus ir druska, sudedamos paruoštos bulvės, sumaišoma ir palaikoma, kad bulvės įsigertų.
Salotos paruoštos!
Šilta bulvių mišrainė
INGREDIENTAI:
4 vienetai | bulvių (virtos su lupenomis) |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
5 valgomieji šaukštai | sultinys |
šiek tiek | acto (9 proc.) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šparagų salotos
- Žiemos salotos
- Jautienos salotos
- Makaronų salotos su tunu
- Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
- Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
- Porų ir kiaušinių salotos
- Vištienos salotos
- Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
- Pomidorų salotos
- Salotos
- Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
- Sicilietiškos salotos
- Burokėlių salotos
- Sveikuolių salotos
- Kopūstų salotos su kukurūzais ir agurkais
- Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
- Avokadų salsa
- Morkų salotos su agurkais
- Grūdėtos varškės salotos
Šilta bulvių mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės, virtos su lupenomis,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
5 valgomieji šaukštai - Actas, 9 proc.
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės nulupamos ir supjaustomos plonomis skiltelėmis. Svogūnai ir lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje, kol praskaidrėja, tada suberiami miltai, truputį patroškinama, užpilama sultiniu ar pienu, užvirinama, supilamas actas, įberiamas cukrus ir druska, sudedamos paruoštos bulvės, sumaišoma ir palaikoma, kad bulvės įsigertų.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...