Bulvės nulupamos ir supjaustomos plonomis skiltelėmis. Svogūnai ir lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje, kol praskaidrėja, tada suberiami miltai, truputį patroškinama, užpilama sultiniu ar pienu, užvirinama, supilamas actas, įberiamas cukrus ir druska, sudedamos paruoštos bulvės, sumaišoma ir palaikoma, kad bulvės įsigertų.
Salotos paruoštos!

Šilta bulvių mišrainė
INGREDIENTAI:
4 vienetai | bulvių (virtos su lupenomis) |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
5 valgomieji šaukštai | sultinys |
šiek tiek | acto (9 proc.) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kumpio salotos su pievagrybiais
-
Brokolių ir krabų lazdelių salotos
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Brokolių salotų gaminimas
-
Salotos su silke
-
Sveikos salotos
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
-
Cukinija su ančiuviais
-
Aštrios morkų salotos
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Pekino kopūstų salotos
-
Makaronai su papaja
-
Meliono ir alyvuogių salotos
-
Salotos „Drakono akis“
-
Tunų salotos
-
Taškento salotos su majonezu
-
Mėlynojo sūrio salotos
-
Rūgščios daržovių salotos
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
Šilta bulvių mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, virtos su lupenomis,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
5 valgomieji šaukštai - Actas, 9 proc.
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės nulupamos ir supjaustomos plonomis skiltelėmis. Svogūnai ir lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje, kol praskaidrėja, tada suberiami miltai, truputį patroškinama, užpilama sultiniu ar pienu, užvirinama, supilamas actas, įberiamas cukrus ir druska, sudedamos paruoštos bulvės, sumaišoma ir palaikoma, kad bulvės įsigertų.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...