Bulvės nulupamos ir supjaustomos plonomis skiltelėmis. Svogūnai ir lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje, kol praskaidrėja, tada suberiami miltai, truputį patroškinama, užpilama sultiniu ar pienu, užvirinama, supilamas actas, įberiamas cukrus ir druska, sudedamos paruoštos bulvės, sumaišoma ir palaikoma, kad bulvės įsigertų.
Salotos paruoštos!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Šilta bulvių mišrainė
INGREDIENTAI:
4 vienetai | bulvių (virtos su lupenomis) |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
5 valgomieji šaukštai | sultinys |
šiek tiek | acto (9 proc.) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani sūrio mišrainė
-
Burokėlių mišrainė
-
Mango ir kopūsto salotos „Prieš miegą“
-
Baltoji mišrainė kitaip
-
Rabarbarų salotos su agurkais
-
Prancūziškos salotos
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Vištienos salotos su mandarinais
-
Tuno salotos
-
Brokolių salotų gaminimas
-
Studentiškos bulvės
-
Margaritos burokėlių salotos
-
Jūros gėrybių salotos
-
Apelsinų ir burokėlių salotos
-
Plūdenos salotos
-
Krevečių ir krabų lazdelių salotos
-
Iceberg salotos su vištiena
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Vaisių salotos
Šilta bulvių mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Bulvės, virtos su lupenomis,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
5 valgomieji šaukštai - Actas, 9 proc.
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės nulupamos ir supjaustomos plonomis skiltelėmis. Svogūnai ir lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje, kol praskaidrėja, tada suberiami miltai, truputį patroškinama, užpilama sultiniu ar pienu, užvirinama, supilamas actas, įberiamas cukrus ir druska, sudedamos paruoštos bulvės, sumaišoma ir palaikoma, kad bulvės įsigertų.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...