Nuskustas morkas sutarkuokite šiaudeliais. Burokėlius supjaustykite kubeliais, kopūstus susmulkinkite.
Ant salotinės dugno paskleiskite kopūstus, aplinkui pakraščiais suberkite tarkuotas morkas, į vidurį sudėkite burokėlius.
Daržoves apšlakstykite medaus, aliejaus ir citrinų sulčių mišiniu.
Tiekdami apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais arba kitokiais žalumynais.

Sluoksniuotos daržovių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | medus (skystas) |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
200 gramų | burokėliai (švieži) |
200 gramų | kopūstai (švieži) |
200 gramų | morkos (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Japoniškos ryžių salotos
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Paprikų laiveliai
-
Mėsos mišrainė
-
Krevečių salotos su kriaušėmis
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Krabų mėsos ir grybų salotos
-
Konservuotų grybų salotos
-
Tuno salotos
-
Bulvių salotos su svogūnais
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
-
Baravykų salotos "Margos" su majonezu
-
Dešros salotos
-
Salotos su silke
-
Brokolių salotos
-
Grybų salotos su daržovėmis
-
Salotos su liežuviu
-
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
Sluoksniuotos daržovių salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis -
Medus, skystas,
1 valgomasis šaukštas - Svogūnai, laiškai
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Burokėliai, švieži,
200 gramų -
Kopūstai, švieži,
200 gramų -
Morkos, šviežios,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustas morkas sutarkuokite šiaudeliais. Burokėlius supjaustykite kubeliais, kopūstus susmulkinkite.
Ant salotinės dugno paskleiskite kopūstus, aplinkui pakraščiais suberkite tarkuotas morkas, į vidurį sudėkite burokėlius.
Daržoves apšlakstykite medaus, aliejaus ir citrinų sulčių mišiniu.
Tiekdami apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais arba kitokiais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...