Nuskustas morkas sutarkuokite šiaudeliais. Burokėlius supjaustykite kubeliais, kopūstus susmulkinkite.
Ant salotinės dugno paskleiskite kopūstus, aplinkui pakraščiais suberkite tarkuotas morkas, į vidurį sudėkite burokėlius.
Daržoves apšlakstykite medaus, aliejaus ir citrinų sulčių mišiniu.
Tiekdami apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais arba kitokiais žalumynais.
Sluoksniuotos daržovių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys |
| 1 valgomasis šaukštas | medus (skystas) |
| šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 200 gramų | burokėliai (švieži) |
| 200 gramų | kopūstai (švieži) |
| 200 gramų | morkos (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su silke
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Salotos su šparagais
-
Moliūgo salotos
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Vištienos ir daržovių mišrainė
-
Burokėlių salotos su feta sūriu
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Baltosios salotos
-
Skanumynas
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Krabų mišrainė
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
-
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Veršienos su granatais salotos
-
Silkė vyno padaže
-
Balta mišrainė
Sluoksniuotos daržovių salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis -
Medus, skystas,
1 valgomasis šaukštas - Svogūnai, laiškai
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Burokėliai, švieži,
200 gramų -
Kopūstai, švieži,
200 gramų -
Morkos, šviežios,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustas morkas sutarkuokite šiaudeliais. Burokėlius supjaustykite kubeliais, kopūstus susmulkinkite.
Ant salotinės dugno paskleiskite kopūstus, aplinkui pakraščiais suberkite tarkuotas morkas, į vidurį sudėkite burokėlius.
Daržoves apšlakstykite medaus, aliejaus ir citrinų sulčių mišiniu.
Tiekdami apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais arba kitokiais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
