Nuskustas morkas sutarkuokite šiaudeliais. Burokėlius supjaustykite kubeliais, kopūstus susmulkinkite.
Ant salotinės dugno paskleiskite kopūstus, aplinkui pakraščiais suberkite tarkuotas morkas, į vidurį sudėkite burokėlius.
Daržoves apšlakstykite medaus, aliejaus ir citrinų sulčių mišiniu.
Tiekdami apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais arba kitokiais žalumynais.
Sluoksniuotos daržovių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | medus (skystas) |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
200 gramų | burokėliai (švieži) |
200 gramų | kopūstai (švieži) |
200 gramų | morkos (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cezario salotos
- Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
- Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Kiaušinių salotos
- Burokėlių salotos su feta sūriu
- Fetos sūrio ir daržovių salotos
- Salotos su vištiena
- Tunų salotos
- Traškus užkandis prie alaus
- Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
- Sočios salotos
- Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
- Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
- Makaronų mišrainė su pievagrybiais
- Salotos su šparagais
- Vištienos mišrainė
- Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
- Mišrainė „Sotumėlis“
- Kalmarų salotos su kiaušiniais
Sluoksniuotos daržovių salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis -
Medus, skystas,
1 valgomasis šaukštas - Svogūnai, laiškai
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Burokėliai, švieži,
200 gramų -
Kopūstai, švieži,
200 gramų -
Morkos, šviežios,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustas morkas sutarkuokite šiaudeliais. Burokėlius supjaustykite kubeliais, kopūstus susmulkinkite.
Ant salotinės dugno paskleiskite kopūstus, aplinkui pakraščiais suberkite tarkuotas morkas, į vidurį sudėkite burokėlius.
Daržoves apšlakstykite medaus, aliejaus ir citrinų sulčių mišiniu.
Tiekdami apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais arba kitokiais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...