
Vištiena salierų loveliuose
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 vienetai | salierai (stiebai) |
200 gramų | vištiena (smulkiai pjaustyta arba smulkinta virtą krūtinėlė) |
100 gramų | sūris (tepamas) |
50 gramų | sūris (kietas (pvz. Džiugo), tarkuotas) |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | svogūnai (smulkiai pjaustyti) |
2 gramai | pipirai (šviežiai malti) |
1 pundelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų stiebus supjaustyti neilgais loveliais ir juos apšlakstyti citrinos sultimis. Dubenyje smulkiai supjaustyti vištieną, įdėti tepamojo sūrelio, kietojo sūrio, įberti pipirų, smulkiai supjaustytų krapų ir supjaustytą svogūną bei išmaišyti. Taip pat galima sudėti smulkiai supjaustytus salierų stiebelių likučius. Šį mišinį sudėti į salierų lovelius. Papuošti krapais. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos sumuštinukai
-
Sumuštinukai su paprika ir sūriu
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Sumuštinukai su silke
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Sumuštinukai su kiaušinių aptepu ir majonezu
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Mini sumuštinukai
-
Sumuštiniai su persikų uogiene
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Pavyduolių sumuštinukai
-
Sumuštiniai su agurkais ir morkomis
-
Vėrinukai
-
Užkandėlė su silke
-
Sūrio sumuštinis
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Kepti sūrio sumuštiniai
Vištiena salierų loveliuose
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Salierai, stiebai,
3 vienetai -
Vištiena, smulkiai pjaustyta arba smulkinta virtą krūtinėlė,
200 gramų -
Sūris, tepamas,
100 gramų -
Sūris, kietas (pvz. Džiugo), tarkuotas,
50 gramų -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Svogūnai, smulkiai pjaustyti,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai, šviežiai malti,
2 gramai -
Krapai,
1 pundelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų stiebus supjaustyti neilgais loveliais ir juos apšlakstyti citrinos sultimis. Dubenyje smulkiai supjaustyti vištieną, įdėti tepamojo sūrelio, kietojo sūrio, įberti pipirų, smulkiai supjaustytų krapų ir supjaustytą svogūną bei išmaišyti. Taip pat galima sudėti smulkiai supjaustytus salierų stiebelių likučius. Šį mišinį sudėti į salierų lovelius. Papuošti krapais. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai