Vieno kąsnio sumuštinukai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 10 vienetų | skrebučiai |
| 10 arbatinių šaukštelių | užtepėlė |
| 10 riekių | saliamis |
| 2 vienetai | agurkų |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Skrebučius aptepkite mėgstama užtepėle, lydytu sūriu ar tiesiog sviestu, galite pabarstyti m4gstamais prieskoniais.
2.
Saliamio dešrą supjaustykite plonais griežinėliais, imkite smeigtuką sumuštiniams, gražiai perverkite dešros griežinėlį. Tada taip pat plonai atpjaukite agurko juostelę, ir lygiai taip pat sulankstę, verkite ant smeigtuko su dešra. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Vištiena salierų loveliuose
-
Užkandėlė su silke
-
Vėrinukai su lašiša
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Sumuštinukai su silke
-
Lašišos sumuštinukai
-
Sumuštinukai su kiaušinių aptepu ir majonezu
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Vėrinukai
-
Mini sumuštinukai
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Sumuštiniai su agurkais ir morkomis
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Sumuštiniai su persikų uogiene
-
Sūrio sumuštinis
Vieno kąsnio sumuštinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Skrebučiai,
10 vienetų -
Užtepėlė,
10 arbatinių šaukštelių -
Saliamis,
10 riekių -
Agurkai,
2 vienetai -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vilma
Gaminimo eiga:
Skrebučius aptepkite mėgstama užtepėle, lydytu sūriu ar tiesiog sviestu, galite pabarstyti m4gstamais prieskoniais.
Saliamio dešrą supjaustykite plonais griežinėliais, imkite smeigtuką sumuštiniams, gražiai perverkite dešros griežinėlį. Tada taip pat plonai atpjaukite agurko juostelę, ir lygiai taip pat sulankstę, verkite ant smeigtuko su dešra. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
