
Žuvų pirštelių apkepas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
12 vienetų | žuvies piršteliai |
300 gramų | makaronai (vamzdelių formos) |
400 gramų | pomidorai (konservuoti, be odelės) |
3 vienetai | pomidorai (švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
išvirkite makaronus ir juos sudėkite į riebalais išteptą, karščiui atsparų indą. Žuvų pirštelius apkepkite aliejuje. Konservuotus pomidorus su skysčiu supilkite į puodą, paskaninkite druska ir pipirais, užvirkite ir virkite keletą minučių. Po to plakikliu išplakite iki vientisos masės. Šviežius pomidorus, nulupus odelę, supjaustykite riekelėmis. Ant makaronų pabarstykite pusė fermentinio sūrio, dėkite pomidorų riekeles, pagardinkite druska ir pipirais, apliekite pomidorų padažu. Ant viršaus išdėliokite žuvų pirštelius, pabarstykite likusiu tarkuotu sūriu ir dėkite į iki 220C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10 min. Prieš patiekdamos, apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Įdaryti makaronai "Cannelloni"
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Lazanija su Bolonijos padažu
-
Pomidorų ir makaronų apkepas
-
Sūrio ir makaronų apkepas
-
Paprastoji lazanija
-
Makaronų apkepas su kalakutiena
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Mano užkepėlė
-
Makaronai su maskarponės ir fetos sūriu
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Lazanija su jautiena
-
Makaronų apkepas
-
Romėniška užkepėlė
-
Lazanija su moliūgais
-
Makaronų apkepas
-
Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
Žuvų pirštelių apkepas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
200 gramų - Druska
-
Žuvies piršteliai,
12 vienetų -
Makaronai, vamzdelių formos,
300 gramų -
Pomidorai, konservuoti, be odelės,
400 gramų -
Pomidorai, švieži,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
išvirkite makaronus ir juos sudėkite į riebalais išteptą, karščiui atsparų indą. Žuvų pirštelius apkepkite aliejuje. Konservuotus pomidorus su skysčiu supilkite į puodą, paskaninkite druska ir pipirais, užvirkite ir virkite keletą minučių. Po to plakikliu išplakite iki vientisos masės. Šviežius pomidorus, nulupus odelę, supjaustykite riekelėmis. Ant makaronų pabarstykite pusė fermentinio sūrio, dėkite pomidorų riekeles, pagardinkite druska ir pipirais, apliekite pomidorų padažu. Ant viršaus išdėliokite žuvų pirštelius, pabarstykite likusiu tarkuotu sūriu ir dėkite į iki 220C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10 min. Prieš patiekdamos, apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...