
Makaronų su jautiena apkepėlė itališkai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | makaronai |
200 gramų | fermentinio sūrio (tarkuotas, arba kietasis) |
150 gramų | jautiena (malta) |
6 vienetai | vyšninių pomidorų |
50 gramų | sviestas |
50 gramų | feta sūrio (arba mocarela, pjaustytas kubeliais) |
1 valgomasis šaukštas | pesto padažas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | bazilikas (šviežias) |
šiek tiek | prieskoniai (itališkos žolelės) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Makaronus virti pasūdytame vandenyje, kol suminkštės (verdant įpilti truputį aliejaus).
2.
Maltą jautieną apkepti įkaitintame aliejuje. Tada mėsą sumaišyti su makaronais, fermentiniu ar kietuoju sūriu, druska, grietine, Pesto padažu. Viską išversti į kepimo formą.
3.
Ant viršaus sudėti pomidoriukų puseles, fetos ar mocarelos kubelius, baziliko lapelius, berti druskos pipirų ir užpilti tirpintu sviestu.
4.
Viską pašauti į karštą orkaitę 10 - 20 minučių, kol viršus gražiai apkeps.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Lazanija
-
Makaronų apkepas
-
Makaronų ir sūrio apkepas
-
Įdaryti makaronai "Cannelloni"
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Paprastoji lazanija
-
Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Mano užkepėlė
-
Lazanija su lašiša
-
Lazanija su baziliku
-
Makaronų apkepas
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Makaronų apkepas su sūriu
-
Žuvų pirštelių apkepas
-
Makaronų su dešra apkepas
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Lazaninis makaronų apkepas
Makaronų su jautiena apkepėlė itališkai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
250 gramų -
Fermentinis sūris, tarkuotas, arba kietasis,
200 gramų -
Jautiena, malta,
150 gramų -
Vyšniniai pomidorai,
6 vienetai -
Sviestas,
50 gramų -
Feta sūris, arba mocarela, pjaustytas kubeliais,
50 gramų -
Pesto padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Bazilikas, šviežias
- Prieskoniai, itališkos žolelės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus virti pasūdytame vandenyje, kol suminkštės (verdant įpilti truputį aliejaus).
Maltą jautieną apkepti įkaitintame aliejuje. Tada mėsą sumaišyti su makaronais, fermentiniu ar kietuoju sūriu, druska, grietine, Pesto padažu. Viską išversti į kepimo formą.
Ant viršaus sudėti pomidoriukų puseles, fetos ar mocarelos kubelius, baziliko lapelius, berti druskos pipirų ir užpilti tirpintu sviestu.
Viską pašauti į karštą orkaitę 10 - 20 minučių, kol viršus gražiai apkeps.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...