Aguročių salotos
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | agurkų (ilgavaisis, jaunas) | |
šiek tiek | krapai | |
6 gabalai | cukinija (geltonas) | |
6 gabalai | paprika (raudona) | |
1 skiltelė | česnakas | |
šiek tiek | druska (jūros) | |
šiek tiek | pipirai (juodi) | |
Užpilui: | ||
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Agurotį supjaustyti labai plonais griežinėliais.
2.
Iš paminėtų ingridientų sumaišyti užpilą, įspausti skiltelę česnako.
3.
užpilti ant aguročio griežinėlių, užberti dalį smulkintų krapų., palaikyti šaltai 4-5 valandas
4.
Patiekiant užberti likusius smulkintus krapus, puošti gabalėliais geltonos cukinijos ir raudonos paprikos.
Skanaus !
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
- Išvirtų salierų salotos
- Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
- Pekino kopūstų salotos
- Gaivios salotos
- Aguročių salotos
- Silkės salotos
- Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Avokadų salotos
- Maistingos ir vasariškos salotos
- Pomidorų-agurkų salotos
- Mango ir kopūsto salotos „Prieš miegą“
- Salotos su cukinijom ir kedro riešutais
- Daržovių mišrainė
- Skaniosios salotos
- Vasariškas saldžiaūgštis daržovių miksas
- Margaritos burokėlių salotos
- Avokadas su varške
- Žaliosios graikiškos salotos
- Kriaušių ir cukinijos salotos
Aguročių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Agurkai, ilgavaisis, jaunas,
1 vienetas - Krapai
-
Cukinija, geltonas,
6 gabalai -
Paprika, raudona,
6 gabalai -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska, jūros
- Pipirai, juodi
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurotį supjaustyti labai plonais griežinėliais.
Iš paminėtų ingridientų sumaišyti užpilą, įspausti skiltelę česnako.
užpilti ant aguročio griežinėlių, užberti dalį smulkintų krapų., palaikyti šaltai 4-5 valandas
Patiekiant užberti likusius smulkintus krapus, puošti gabalėliais geltonos cukinijos ir raudonos paprikos.
Skanaus !
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...