
Aguročių salotos
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | agurkų (ilgavaisis, jaunas) | |
šiek tiek | krapai | |
6 gabalai | cukinija (geltonas) | |
6 gabalai | paprika (raudona) | |
1 skiltelė | česnakas | |
šiek tiek | druska (jūros) | |
šiek tiek | pipirai (juodi) | |
Užpilui: | ||
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Agurotį supjaustyti labai plonais griežinėliais.
2.
Iš paminėtų ingridientų sumaišyti užpilą, įspausti skiltelę česnako.
3.
užpilti ant aguročio griežinėlių, užberti dalį smulkintų krapų., palaikyti šaltai 4-5 valandas
4.
Patiekiant užberti likusius smulkintus krapus, puošti gabalėliais geltonos cukinijos ir raudonos paprikos.
Skanaus !
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lauko salotos
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Mango ir kopūsto salotos „Prieš miegą“
-
Pekino kopūstų salotos - tradiciškai
-
Rudeniškos salotos
-
Špinatų ir Mocarela sūrio salotos
-
Veršienos su granatais salotos
-
Graikiškos salotos (tikros)
-
Dietinės salotos
-
Salotos su pastarnoku
-
Sveilkuolių salotos
-
Korėjietiškos morkos
-
Burokėlių salotos
-
Margosios pavasario salotos
-
Pipirnės salotos
-
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
-
Sveikos salotos
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Skaniosios tuno salotos
-
Vasariškos salotos
Aguročių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Agurkai, ilgavaisis, jaunas,
1 vienetas - Krapai
-
Cukinija, geltonas,
6 gabalai -
Paprika, raudona,
6 gabalai -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska, jūros
- Pipirai, juodi
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurotį supjaustyti labai plonais griežinėliais.
Iš paminėtų ingridientų sumaišyti užpilą, įspausti skiltelę česnako.
užpilti ant aguročio griežinėlių, užberti dalį smulkintų krapų., palaikyti šaltai 4-5 valandas
Patiekiant užberti likusius smulkintus krapus, puošti gabalėliais geltonos cukinijos ir raudonos paprikos.
Skanaus !
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...