Burokėlių gira
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | burokėliai |
0.5 stiklinės | cukrus |
2.5 litro | vanduo |
100 gramų | juodos duonos |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Burokus nuplauti, nulupti, perplauti, supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėti į švarų stiklainį.
2.
Užbarstyti cukrumi, druska, užpilti atvėsintu virintu vandeniu, sudėti duonos plutas.
3.
Indą uždengti marle ir pastatyti šiltai 5 paroms. Tada girą iškošti per marlę ir išpilstyti į sterilizuotus stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baltarusiškas medus
- Gira iš vaisių sulčių
- Petrovsko gira
- Uogų gira
- Karamelinė gira
- Gira su vaisiais
- Gira iš duonos
- Kmynų gira
- Džiovintų obuolių gira
- Vyšnių gira
- Burokėlių gira
- Duonos ir vaisiais gira
- Duonos gira
- Obuolių gira
- Morkų gira
- Juodosios arbatos gėrimas su apelsinais
- Vyšnių kompotas
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Šalto pieno ir apelsinų sulčių kokteilis
- Kriaušių kompotas
Burokėlių gira
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Burokėliai,
1 kilogramas -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
2.5 litro -
Juoda duona ,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokus nuplauti, nulupti, perplauti, supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėti į švarų stiklainį.
Užbarstyti cukrumi, druska, užpilti atvėsintu virintu vandeniu, sudėti duonos plutas.
Indą uždengti marle ir pastatyti šiltai 5 paroms. Tada girą iškošti per marlę ir išpilstyti į sterilizuotus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...