Apyniai pavirinami vandenyje 15 min. ir iškošiami.
Vyšnios išspaudžiamos ir sultys išpilstomos į ataušintą vandenį su apyniais. Suberiamas cukrus, sudedamos pakildytos mielės, parauginama apie 12-24 val. ir išpilstoma į butelius.
Vyšnių gira
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
5 litrai | vanduo |
1 sauja | apynių |
1 kilogramas | cukrus |
85 gramai | mielės |
2 kilogramai | vyšnios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Džiovintų obuolių gira
- Duonos ir vaisiais gira
- Petrovsko gira
- Kmynų gira
- Gira iš vaisių sulčių
- Morkų gira
- Obuolių gira
- Karamelinė gira
- Gira su vaisiais
- Uogų gira
- Burokėlių gira
- Baltarusiškas medus
- Duonos gira
- Spanguolių gira
- Gira iš duonos
- Kokteilis "Between the sheets"
- „Caffe e latte“
- Slyvų kompotas
- Kavos ir „coco-colos“ kokteilis
- Moliūgų sultys
Vyšnių gira
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
5 litrai -
Apyniai,
1 sauja -
Cukrus,
1 kilogramas -
Mielės,
85 gramai -
Vyšnios,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apyniai pavirinami vandenyje 15 min. ir iškošiami.
Vyšnios išspaudžiamos ir sultys išpilstomos į ataušintą vandenį su apyniais. Suberiamas cukrus, sudedamos pakildytos mielės, parauginama apie 12-24 val. ir išpilstoma į butelius.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...