150 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | salotos (lapai) |
1 vienetas | agurkų |
4 riekės | duona (forminė) |
8 vienetai | krabų lazdelės |
Padažui reikia:
indelio majonezo
žalumynų
daug česnako (aš sudėjau galvutę)
pipirų, baziliko, druskos (pagal skonį)
Duoną paskrudiname ir supjaustome kubeliais. Batoną galima iš karto pjaustyti kubeliais ir kepinti keptuvėje, tik su labai mažai aliejaus, nes bus per riebu. Agurką nulupame, salotas ir krabų lazdeles supjaustome smulkiai.
Ruošiame padažą. Žalumynus susmulkiname, česnaką išspaudžiame ir viską sumaišome su majonezu. Įberiame baziliko, pipirų ir druskos.
Į stalą salotas ir padažą tiekiame atskirai, kad nesuminkštėtų duonytė. Kiekvienas pagal skonį ir norą užsideda padažo.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spalvingos makaronų salotos
- Morkos su garstyčiomis
- Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
- Vištienos salotos su ananasais
- Skaniosios tuno salotos
- Sidabražolės
- Ryškiaspalvės salotos
- Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
- Salotos "Ananasas"
- Margaritos raugintų kopūstų salotos
- Brokolių salotos
- Morkų salotos
- Kalmarų salotos
- Graikiškos agurkų salotos
- Skaniosios Velykų kiškio salotos
- Skaniosios daržovių salotos su mėtomis
- Arbūzas
- Daržovių salotos su Mozarella sūriu
- Gaiviosios brokolio salotos
- Margosios pavasario salotos
Gaiviosios salotos
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
150 gramų - Salotos, lapai
-
Agurkai,
1 vienetas -
Duona, forminė,
4 riekės -
Krabų lazdelės,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Skrudinimo duoną galima pakeisti paprastu batonu.
Padažui reikia:
indelio majonezo
žalumynų
daug česnako (aš sudėjau galvutę)
pipirų, baziliko, druskos (pagal skonį)
Duoną paskrudiname ir supjaustome kubeliais. Batoną galima iš karto pjaustyti kubeliais ir kepinti keptuvėje, tik su labai mažai aliejaus, nes bus per riebu. Agurką nulupame, salotas ir krabų lazdeles supjaustome smulkiai.
Ruošiame padažą. Žalumynus susmulkiname, česnaką išspaudžiame ir viską sumaišome su majonezu. Įberiame baziliko, pipirų ir druskos.
Į stalą salotas ir padažą tiekiame atskirai, kad nesuminkštėtų duonytė. Kiekvienas pagal skonį ir norą užsideda padažo.
Komentarai (15)
-
Ruta
2013-08-04 13:36
is tikruju receptas labai neaiskiai pasakytas, tad mazdaug dariau savo budu ir tikrai skaniai gavosi:))
-
austeja
2011-03-29 17:31
kiek cia ant kiekvieno ingridijento dedas neto ir bruto
reiketu vienam indui nedidelem??????????
-
as
2010-04-21 16:27
indelis majonezo_-kokios talpos?ir kur ta suri...... ;-(
-
rrrrr
2010-04-21 15:18
rasei bet nedarsei ka su suriu daryti ir agurku
-
:)
2010-03-28 13:57
veg raso kad krabu lazdeles yra daromos is zuvies. Paaiskinu. Zuvies ten nera nei gramo. O tikrosios krabu lazdeles kainuotu LABAI brangiai.
-
ali
2010-02-13 00:07
To veg : vegetarai valgo zuvi,jei nezinojai 8-| Turetu buti skanu :super:
-
as
2010-02-04 11:01
:-) :-p :-D
-
Ieva
2009-09-18 15:56
ar as nepastebejau,ar kaip bet taip ir nesupratau ka su agurku daryti?laikyti nulupus?o suris tada is vis kam? :galvoju: kiek supratau agurka nulupus supjaustyti irgi smulkiai,o suri kubeliais ;-)
-
(anonimas)
2009-07-05 18:34
sumaumojom ir dar uzsimanem jo
-
(anonimas)
2009-07-05 18:32
:parselis: