Jaunus lapus apvytinkite ore, po to pabaikite džiovinti orkaitėje 40 C temperatūroje, smulkiai supjaustykite ir laikykite uždaruose popieriniuose paketuose.
Užplikykite lapus kaip arbatą, pasaldinkite ir gerkite.
Gervuogių lapų arbata
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | gervuogės (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jaunystės eliksyras
- Šalta kmynų arbata
- Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
- „Masala Chai“ pagal Ritą
- Vitamino C sugrįžimas puodelyje
- Imbierinė arbata
- Gudobelės arbata
- Šalta mėtų arbata
- Anyžinė arbata nuo kosulio
- Juoda arbata su citrina ir mėta
- Šalta vyšnių arbata
- Šaltoji aviečių arbata
- Arbata su vanile
- Arbatos gėrimas
- Šalta juodoji avietinė arbata
- Putino uogų arbata
- Anyžinė skrandžio arbata
- Vaistai nuo peršalimo
- Žiemos arbata
- Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
Gervuogių lapų arbata
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Gervuogės, lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunus lapus apvytinkite ore, po to pabaikite džiovinti orkaitėje 40 C temperatūroje, smulkiai supjaustykite ir laikykite uždaruose popieriniuose paketuose.
Užplikykite lapus kaip arbatą, pasaldinkite ir gerkite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...