Žolelių mišinuką užplikyti indelyje, nukošti ir skanauti šaltą žiemos vakarą:)
Primena šiltas vasaros dienas,skanaus. Tinka ir šaukštelis medaus ir imbiero gabaliukas.
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| šiek tiek | prieskoninės žolelės ( raudonėlis, čiobrelis, melisa, juozažolė,pipirmėtė) |
| 1 arbatinis šaukštelis | medus |
| šiek tiek | imbieras |
| 4 lapai | vafliai (lakštai) |
| 3 valgomieji šaukštai | uogienė (braškių) |
| 6 vienetai | braškės (šaldytos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Vaflių lakštus aptepti braškių ar kita mėgiama uogiene ir paslėgti trumpam. Pjaustyti norimos formos gabaliukais, puošti šviežia (šaldyta) braške ar uoga iš uogienės.
3.
Šaltais žiemos vakarais savos gamybos pasiruošta arbatėle ( auginame ir džioviname savo sode) dažnai skanaujame ir šildomės. Padeda mums ir peršalus, ramina, stiprina organizmą. Na ,o vafliai tiko saldumynų poreikiui numalšinti tuo metu.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta kmynų arbata
-
Šalta arbata su citrina
-
„Masala Chai“ pagal Ritą
-
Kaulavaisių arbata
-
Arbata su vanile
-
Arbatos punčas
-
Arbatos gėrimas
-
Šalta mėtų arbata
-
Arbata su prieskoniais
-
Šalta juodoji avietinė arbata
-
Šalta vyšnių arbata
-
Juodosios arbatos gėrimas su apelsinais
-
Jonažolių arbata
-
Čiobrelių arbata nuo peršalimo
-
Šalta arbata
-
Gervuogių lapų arbata
-
Juoda arbata su prieskoniais
-
Jaunystės eliksyras
-
Šalta žalioji arbata
-
Imbierinė arbata
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Prieskoninės žolelės, raudonėlis, čiobrelis, melisa, juozažolė,pipirmėtė
-
Medus,
1 arbatinis šaukštelis - Imbieras
-
Vafliai, lakštai,
4 lapai -
Uogienė, braškių,
3 valgomieji šaukštai -
Braškės, šaldytos,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žolelių mišinuką užplikyti indelyje, nukošti ir skanauti šaltą žiemos vakarą:)
Primena šiltas vasaros dienas,skanaus. Tinka ir šaukštelis medaus ir imbiero gabaliukas.Vaflių lakštus aptepti braškių ar kita mėgiama uogiene ir paslėgti trumpam. Pjaustyti norimos formos gabaliukais, puošti šviežia (šaldyta) braške ar uoga iš uogienės.
Šaltais žiemos vakarais savos gamybos pasiruošta arbatėle ( auginame ir džioviname savo sode) dažnai skanaujame ir šildomės. Padeda mums ir peršalus, ramina, stiprina organizmą. Na ,o vafliai tiko saldumynų poreikiui numalšinti tuo metu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
