Žolelių mišinuką užplikyti indelyje, nukošti ir skanauti šaltą žiemos vakarą:)
Primena šiltas vasaros dienas,skanaus. Tinka ir šaukštelis medaus ir imbiero gabaliukas.

Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | prieskoninės žolelės ( raudonėlis, čiobrelis, melisa, juozažolė,pipirmėtė) |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
šiek tiek | imbieras |
4 lapai | vafliai (lakštai) |
3 valgomieji šaukštai | uogienė (braškių) |
6 vienetai | braškės (šaldytos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Vaflių lakštus aptepti braškių ar kita mėgiama uogiene ir paslėgti trumpam. Pjaustyti norimos formos gabaliukais, puošti šviežia (šaldyta) braške ar uoga iš uogienės.
3.
Šaltais žiemos vakarais savos gamybos pasiruošta arbatėle ( auginame ir džioviname savo sode) dažnai skanaujame ir šildomės. Padeda mums ir peršalus, ramina, stiprina organizmą. Na ,o vafliai tiko saldumynų poreikiui numalšinti tuo metu.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jonažolių arbata
-
Anyžinė arbata nuo kosulio
-
Gudobelės arbata
-
Juoda arbata su prieskoniais
-
Kaulavaisių arbata
-
Anyžinė skrandžio arbata
-
Šalta mėtų arbata
-
Arbata su vanile
-
Vitamino C sugrįžimas puodelyje
-
Arbata su prieskoniais
-
Vaistai nuo peršalimo
-
„Masala Chai“ pagal Ritą
-
Šalta arbata su alkoholiu
-
Gervuogių lapų arbata
-
Šaltoji arbata
-
Imbierinė arbata
-
Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
-
Arbatos punčas
-
Arbatos gėrimas
-
Šalta arbata su citrina
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Prieskoninės žolelės, raudonėlis, čiobrelis, melisa, juozažolė,pipirmėtė
-
Medus,
1 arbatinis šaukštelis - Imbieras
-
Vafliai, lakštai,
4 lapai -
Uogienė, braškių,
3 valgomieji šaukštai -
Braškės, šaldytos,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žolelių mišinuką užplikyti indelyje, nukošti ir skanauti šaltą žiemos vakarą:)
Primena šiltas vasaros dienas,skanaus. Tinka ir šaukštelis medaus ir imbiero gabaliukas.Vaflių lakštus aptepti braškių ar kita mėgiama uogiene ir paslėgti trumpam. Pjaustyti norimos formos gabaliukais, puošti šviežia (šaldyta) braške ar uoga iš uogienės.
Šaltais žiemos vakarais savos gamybos pasiruošta arbatėle ( auginame ir džioviname savo sode) dažnai skanaujame ir šildomės. Padeda mums ir peršalus, ramina, stiprina organizmą. Na ,o vafliai tiko saldumynų poreikiui numalšinti tuo metu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...