Gerai nuplauname apelsiną. Nulupame odelę. Odelę ir arbatžoles užpilame vandeniu ir kaitiname ant ugnies apie 15 minučių.
Nukošiame, įmaišome cukrų.
Atvėsiname.
Į atvėsintą arbatą supilame sultis, išspaustas iš apelsino.
Labai skanus gėrimas. Galima gerti su ledukais. :)
Juodosios arbatos gėrimas su apelsinais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | arbatos (juodos arbatos arbatžolės) |
1 vienetas | apelsinų |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
500 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Juoda arbata su citrina ir mėta
- Putino uogų arbata
- Anyžinė skrandžio arbata
- „Masala Chai“ pagal Ritą
- Imbierinė arbata
- Kaulavaisių arbata
- Šalta arbata su citrina
- Juoda arbata su prieskoniais
- Šalta mėtų arbata
- Šalta arbata
- Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
- Šaltoji arbata
- Arbata su prieskoniais
- Jaunystės eliksyras
- Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
- Vitamino C sugrįžimas puodelyje
- Šalta vyšnių arbata
- Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
- Šalta arbata su alkoholiu
- Šalta juodoji avietinė arbata
Juodosios arbatos gėrimas su apelsinais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Arbata, juodos arbatos arbatžolės,
2 valgomieji šaukštai -
Apelsinai,
1 vienetas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai nuplauname apelsiną. Nulupame odelę. Odelę ir arbatžoles užpilame vandeniu ir kaitiname ant ugnies apie 15 minučių.
Nukošiame, įmaišome cukrų.
Atvėsiname.
Į atvėsintą arbatą supilame sultis, išspaustas iš apelsino.
Labai skanus gėrimas. Galima gerti su ledukais. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...