Arbatą sumaišyti su sirupu. Į stiklines dėti ledo, aviečių, citrinos griežinėlius ir pilti paruoštą arbatą.
Skanaus!
Šaltoji aviečių arbata
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 litrai | arbatos (stipri, juodoji) |
1 stiklinė | aviečių (šviežios) |
1 stiklinė | aviečių sulčių |
1 vienetas | citrinos |
1 saujelė | ledukai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Anyžinė arbata nuo kosulio
- Jonažolių arbata
- Arbata su vanile
- Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
- Šalta mėtų arbata
- Arbata su prieskoniais
- Žiemos arbata
- Šalta juodoji arbata
- Putino uogų arbata
- Šalta arbata su citrina
- Juodosios arbatos gėrimas su apelsinais
- Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
- Gudobelės arbata
- Imbierinė arbata
- Jaunystės eliksyras
- Vitamino C sugrįžimas puodelyje
- Arbatos punčas
- „Masala Chai“ pagal Ritą
- Vaistai nuo peršalimo
- Šalta juodoji avietinė arbata
Šaltoji aviečių arbata
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Arbata, stipri, juodoji,
2 litrai -
Avietės, šviežios,
1 stiklinė -
Aviečių sultys,
1 stiklinė -
Citrinos,
1 vienetas -
Ledukai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Arbatą sumaišyti su sirupu. Į stiklines dėti ledo, aviečių, citrinos griežinėlius ir pilti paruoštą arbatą.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...