Visų ingredientų turi būti po lygiai, kad gautųsi bendro mišinio 1 valgomasis šaukštas.
Mišinys užplikomas verdančio vandens stikline, leidžiama 20 min. nusistovėti, perkošiama.
Geriama po pusę stiklinės kas 3 valandas.
Ši arbata lengvina atsikosėjimą.
Anyžinė arbata nuo kosulio
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | šalavijas (lapai) |
šiek tiek | pušis (pumpurai) |
šiek tiek | anyžiaus (vaisiai) |
šiek tiek | šalpusnis (lapai) |
šiek tiek | piliarožė (šaknys) |
šiek tiek | saldymedis (šaknys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jaunystės eliksyras
- Šalta kmynų arbata
- Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
- „Masala Chai“ pagal Ritą
- Vitamino C sugrįžimas puodelyje
- Imbierinė arbata
- Gudobelės arbata
- Šalta mėtų arbata
- Anyžinė arbata nuo kosulio
- Juoda arbata su citrina ir mėta
- Šalta vyšnių arbata
- Šaltoji aviečių arbata
- Arbata su vanile
- Arbatos gėrimas
- Šalta juodoji avietinė arbata
- Putino uogų arbata
- Anyžinė skrandžio arbata
- Vaistai nuo peršalimo
- Žiemos arbata
- Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
Anyžinė arbata nuo kosulio
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Šalavijas, lapai
- Pušis, pumpurai
- Anyžius, vaisiai
- Šalpusnis, lapai
- Piliarožė, šaknys
- Saldymedis, šaknys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visų ingredientų turi būti po lygiai, kad gautųsi bendro mišinio 1 valgomasis šaukštas.
Mišinys užplikomas verdančio vandens stikline, leidžiama 20 min. nusistovėti, perkošiama.
Geriama po pusę stiklinės kas 3 valandas.
Ši arbata lengvina atsikosėjimą.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...