Kaukazinėms slyvaitėms išimami kauliukai. Jie užpilami cukrumi ir palaikomi valandą.
Po to kauliukai užpilami nestipria karšta arbata.
Gerti atšaldytą.
Kaulavaisių arbata
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
200 mililitrų | arbatos (juoda) |
1 sauja | slyvos (kaukazinės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šalta vyšnių arbata
- Šalta mėtų arbata
- Juoda arbata su citrina ir mėta
- Šalta arbata su alkoholiu
- Šaltoji kmynų ir melisos arbata
- Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
- Čiobrelių arbata nuo peršalimo
- Žiemos arbata
- Gervuogių lapų arbata
- Jaunystės eliksyras
- Vitamino C sugrįžimas puodelyje
- Šalta juodoji arbata
- Juoda arbata su prieskoniais
- Arbatos punčas
- Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
- Juodosios arbatos gėrimas su apelsinais
- Putino uogų arbata
- Šalta juodoji avietinė arbata
- Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
- Šalta arbata
Kaulavaisių arbata
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
-
Arbata, juoda,
200 mililitrų -
Slyvos, kaukazinės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kaukazinėms slyvaitėms išimami kauliukai. Jie užpilami cukrumi ir palaikomi valandą.
Po to kauliukai užpilami nestipria karšta arbata.
Gerti atšaldytą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...