Ši arbata reguliuoja žarnyno veiklą.
Gaminimo būdas: du arbatiniai šaukšteliai mišinio užplikoma verdančio vandens stikline, verdama 10 min, perkošiama.
Geriama po pusę stiklinės ryte ir vakare. Šaltekšnio žievė turi būti jauno medžio, nepadauginkite jos, nes šaltekšnio žievėje yra nuodingųjų junginių.
Anyžinė skrandžio arbata
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (sėklos) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | anyžiaus (vaisiai) |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | kraujažolė |
| 0.75 arbatinio šaukštelio | saldymedis (šaknys) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | šaltekšnis (žievė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta kmynų arbata
-
Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
-
Arbatos gėrimas
-
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
-
Žiemos arbata
-
Šalta juodoji avietinė arbata
-
Jonažolių arbata
-
Gudobelės arbata
-
Imbierinė arbata
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Šalta žalioji arbata
-
Arbata su prieskoniais
-
Arbata su vanile
-
Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
-
Arbatos punčas
-
Šalta vyšnių arbata
-
Jaunystės eliksyras
-
Vitamino C sugrįžimas puodelyje
-
Anyžinė arbata nuo kosulio
-
„Masala Chai“ pagal Ritą
Anyžinė skrandžio arbata
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Garstyčios, sėklos,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Anyžius, vaisiai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kraujažolė,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Saldymedis, šaknys,
3/4 arbatinio šaukštelio -
Šaltekšnis, žievė,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ši arbata reguliuoja žarnyno veiklą.
Gaminimo būdas: du arbatiniai šaukšteliai mišinio užplikoma verdančio vandens stikline, verdama 10 min, perkošiama.
Geriama po pusę stiklinės ryte ir vakare. Šaltekšnio žievė turi būti jauno medžio, nepadauginkite jos, nes šaltekšnio žievėje yra nuodingųjų junginių.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Salteksniu
2012-11-25 19:59
galima tik truputi nuodytis? :D
-
saulele43
2009-05-07 13:49
po isgertuviu labai gerai, patariu :bloga: ;-) :jee:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
