Ši arbata reguliuoja žarnyno veiklą.
Gaminimo būdas: du arbatiniai šaukšteliai mišinio užplikoma verdančio vandens stikline, verdama 10 min, perkošiama.
Geriama po pusę stiklinės ryte ir vakare. Šaltekšnio žievė turi būti jauno medžio, nepadauginkite jos, nes šaltekšnio žievėje yra nuodingųjų junginių.
Anyžinė skrandžio arbata
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (sėklos) |
0.5 arbatinio šaukštelio | anyžiaus (vaisiai) |
0.25 arbatinio šaukštelio | kraujažolė |
0.75 arbatinio šaukštelio | saldymedis (šaknys) |
0.5 arbatinio šaukštelio | šaltekšnis (žievė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jonažolių arbata
- Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
- Kaulavaisių arbata
- Arbatos punčas
- Šalta vyšnių arbata
- Putino uogų arbata
- „Masala Chai“ pagal Ritą
- Šalta juodoji avietinė arbata
- Juodosios arbatos gėrimas su apelsinais
- Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
- Anyžinė arbata nuo kosulio
- Čiobrelių arbata nuo peršalimo
- Šalta arbata
- Šalta arbata su alkoholiu
- Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
- Juoda arbata su citrina ir mėta
- Vaistai nuo peršalimo
- Šaltoji arbata
- Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
- Imbierinė arbata
Anyžinė skrandžio arbata
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Garstyčios, sėklos,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Anyžius, vaisiai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kraujažolė,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Saldymedis, šaknys,
3/4 arbatinio šaukštelio -
Šaltekšnis, žievė,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ši arbata reguliuoja žarnyno veiklą.
Gaminimo būdas: du arbatiniai šaukšteliai mišinio užplikoma verdančio vandens stikline, verdama 10 min, perkošiama.
Geriama po pusę stiklinės ryte ir vakare. Šaltekšnio žievė turi būti jauno medžio, nepadauginkite jos, nes šaltekšnio žievėje yra nuodingųjų junginių.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Salteksniu
2012-11-25 19:59
galima tik truputi nuodytis? :D
-
saulele43
2009-05-07 13:49
po isgertuviu labai gerai, patariu :bloga: ;-) :jee:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...