Arbatžoles, imbierą, cinamoną, gvazdikėlius užpilame verdančiu vandeniu.
Palaikome 3 minutes ir nukošiame.
Įdedame griežinėlį citrinos ir medaus ar cukraus pagal skonį.
Imbierinė arbata
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | arbatos (žalioji) |
0.25 arbatinio šaukštelio | imbieras |
šiek tiek | cinamonas |
2 vienetai | gvazdikėliai (pumpurai) |
šiek tiek | medus |
1 skiltelė | citrinos |
0.5 mililitro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arbatos punčas
- Šalta juodoji arbata
- Šalta vyšnių arbata
- Juoda arbata su prieskoniais
- Žiemos arbata
- Šaltoji kmynų ir melisos arbata
- Juodosios arbatos gėrimas su apelsinais
- „Masala Chai“ pagal Ritą
- Šalta mėtų arbata
- Anyžinė skrandžio arbata
- Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
- Jaunystės eliksyras
- Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
- Šalta arbata su citrina
- Gervuogių lapų arbata
- Šalta žalioji arbata
- Šaltoji aviečių arbata
- Vitamino C sugrįžimas puodelyje
- Juoda arbata su citrina ir mėta
- Čiobrelių arbata nuo peršalimo
Imbierinė arbata
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Arbata, žalioji,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras,
1/4 arbatinio šaukštelio - Cinamonas
-
Gvazdikėliai, pumpurai,
2 vienetai - Medus
-
Citrinos,
1 skiltelė -
Vanduo,
0.5 mililitro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Arbatžoles, imbierą, cinamoną, gvazdikėlius užpilame verdančiu vandeniu.
Palaikome 3 minutes ir nukošiame.
Įdedame griežinėlį citrinos ir medaus ar cukraus pagal skonį.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...