Cukrų, cinamoną, anyžių sėklas ir arbatžoles sumaišyti ir užpilti vandeniu. Virti ant vidutinės ugnies, kol užverda.
Po to įspausti iš pusės apelsino sultis. Išmaišyti.
Nukošti, kad nebūtų tirščių.
Galima įmesti citrinos griežinėlį.
Gerti dar šiltą!
Arbata su prieskoniais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | vanduo |
0.5 vieneto | apelsinų |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | anyžiaus (sutrintos sėklos) |
2 valgomieji šaukštai | arbatos (juodosios arbatos arbatžolės) |
30 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Čiobrelių arbata nuo peršalimo
- Šalta arbata
- Imbierinė arbata
- Šalta juodoji arbata
- Arbatos punčas
- Arbata su vanile
- Šalta juodoji avietinė arbata
- Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
- Šalta vyšnių arbata
- Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
- Arbatos gėrimas
- Šaltoji kmynų ir melisos arbata
- Anyžinė skrandžio arbata
- Šaltoji aviečių arbata
- Šalta arbata su alkoholiu
- Žiemos arbata
- Jaunystės eliksyras
- Juoda arbata su prieskoniais
- Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
- Anyžinė arbata nuo kosulio
Arbata su prieskoniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 litras -
Apelsinai,
0.5 vieneto -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Anyžius, sutrintos sėklos,
1 arbatinis šaukštelis -
Arbata, juodosios arbatos arbatžolės,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukrų, cinamoną, anyžių sėklas ir arbatžoles sumaišyti ir užpilti vandeniu. Virti ant vidutinės ugnies, kol užverda.
Po to įspausti iš pusės apelsino sultis. Išmaišyti.
Nukošti, kad nebūtų tirščių.
Galima įmesti citrinos griežinėlį.
Gerti dar šiltą!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...