Cukrų, cinamoną, anyžių sėklas ir arbatžoles sumaišyti ir užpilti vandeniu. Virti ant vidutinės ugnies, kol užverda.
Po to įspausti iš pusės apelsino sultis. Išmaišyti.
Nukošti, kad nebūtų tirščių.
Galima įmesti citrinos griežinėlį.
Gerti dar šiltą!
Arbata su prieskoniais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 litras | vanduo |
| 0.5 vieneto | apelsinų |
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
| 1 arbatinis šaukštelis | anyžiaus (sutrintos sėklos) |
| 2 valgomieji šaukštai | arbatos (juodosios arbatos arbatžolės) |
| 30 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltoji arbata
-
Vaistai nuo peršalimo
-
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
-
Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
-
Arbata su prieskoniais
-
Arbata su vanile
-
Gudobelės arbata
-
Kaulavaisių arbata
-
Anyžinė arbata nuo kosulio
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Jonažolių arbata
-
Šalta juodoji avietinė arbata
-
Imbierinė arbata
-
Šalta arbata su citrina
-
Anyžinė skrandžio arbata
-
„Masala Chai“ pagal Ritą
-
Šalta arbata
-
Šalta arbata su alkoholiu
-
Arbatos punčas
-
Čiobrelių arbata nuo peršalimo
Arbata su prieskoniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 litras -
Apelsinai,
0.5 vieneto -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Anyžius, sutrintos sėklos,
1 arbatinis šaukštelis -
Arbata, juodosios arbatos arbatžolės,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukrų, cinamoną, anyžių sėklas ir arbatžoles sumaišyti ir užpilti vandeniu. Virti ant vidutinės ugnies, kol užverda.
Po to įspausti iš pusės apelsino sultis. Išmaišyti.
Nukošti, kad nebūtų tirščių.
Galima įmesti citrinos griežinėlį.
Gerti dar šiltą!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
