Morkos, salierai išverdami, nulupami ir supjaustomi griežinėliais. Agurkas nulupamas, perplaunamas išilgai į 4 dalis, kurios supjaustomos skersai plonais gabaliukais. Marinuoti grybai nuvarvinami, supjaustomi mažais gabaliukais. Žirneliai taip pat nuvarvinami. Kietai išvirto kiaušinio baltymas supjaustomas kubeliais, o trynys ištrinamas kartu su majonezu ir grietine, svogūnas supjaustomas.
Viskas sudedama į dubenį, įberiama druskos, paprikos, maltų pipirų ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, puošiama grybų kepurėlėmis, konservuotais žirneliais, kiaušinio baltymu.
Grybų ir konservuotų žirnelių mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | konservuoti žirneliai |
2 valgomieji šaukštai | grybai (marinuoti) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | marinuoti agurkai |
2 vienetai | salierai (šaknys) |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 vieneto | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | paprika |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Salotos su liežuviu
- Silkės salotos šventėms
- Salotos su apelsinu
- Silkė su burokėliais ir žirneliais
- Mišrainė "Žiemos vakarui"
- Gardžiosios vištienos salotos
- Rūkytos žuvies salotos
- Salotos prie alaus
- Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
- Škvalas
- Perlinių kruopų mišrainė
- Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
- Salotos "Atgaiva"
- Krabų mišrainė su kumpiu
- Rūkytos vištienos ir daržovių mišrainė
- Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
- Salotos su vištiena
- Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
- Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
- Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
Grybų ir konservuotų žirnelių mišrainė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Konservuoti žirneliai,
2 valgomieji šaukštai -
Grybai, marinuoti,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
2 vienetai -
Marinuoti agurkai,
1 vienetas -
Salierai, šaknys,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Paprika
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkos, salierai išverdami, nulupami ir supjaustomi griežinėliais. Agurkas nulupamas, perplaunamas išilgai į 4 dalis, kurios supjaustomos skersai plonais gabaliukais. Marinuoti grybai nuvarvinami, supjaustomi mažais gabaliukais. Žirneliai taip pat nuvarvinami. Kietai išvirto kiaušinio baltymas supjaustomas kubeliais, o trynys ištrinamas kartu su majonezu ir grietine, svogūnas supjaustomas.
Viskas sudedama į dubenį, įberiama druskos, paprikos, maltų pipirų ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, puošiama grybų kepurėlėmis, konservuotais žirneliais, kiaušinio baltymu.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...