![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Gūžinių kopūstų mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kopūstai |
10 vienetų | slyvos |
1 arbatinis šaukštelis | pelerūnas (kietis) (susmulkintas) |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kopūstai supjaustomi smulkiai, fermentinis sūris šiaudeliais, slyvos griežinėliais, suberiami peletrūno lapeliai, užberiama cukraus, druskos, užpilama grietinė maišyta pusiau su majonezu, viskas lengvai išmaišoma, papuošiama slyvų griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių salotos su porais
-
PAVASARIO salotos
-
Keptuvėje kepti baravykai
-
Olgos salotos
-
Vasariškas saldžiaūgštis daržovių miksas
-
Gysločių lapų salotos
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Burokėlių ir žirnelių salotos
-
Cezario salotos su majonezu (pagal Kristiną)
-
Išvirtų salierų salotos
-
Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
-
Bulvių salotos
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Dietinės salotos
-
Korėjietiškos morkos
-
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
-
Salierų ir slyvų mišrainė
-
Salotos „Iš Amerikos“
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Kalmarų puota
Gūžinių kopūstų mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
500 gramų -
Slyvos,
10 vienetų -
Pelerūnas (kietis), susmulkintas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstai supjaustomi smulkiai, fermentinis sūris šiaudeliais, slyvos griežinėliais, suberiami peletrūno lapeliai, užberiama cukraus, druskos, užpilama grietinė maišyta pusiau su majonezu, viskas lengvai išmaišoma, papuošiama slyvų griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...