Ispaniškos salotos
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
185 gramai | konservuoto tuno (aliejuje ar savo sultyse, maža skardinė) | |
1 vienetas | pomidorai (nedidelis) | |
1 vienetas | kiaušinis (kietai virtas) | |
1 sauja | romaninių salotų (arba mėgstamos) | |
1 sauja | konservuoti kukurūzai | |
1 sauja | juodųjų alyvuogių (be kauliukų) | |
5 vienetai | palmių šerdys (griežinėliai, konservuotos) | |
2 vienetai | šparagai (konservuoti) | |
0.25 vieneto | rausvieji svogūnai (mažas) | |
šiek tiek | druska | |
Užpilui: | ||
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 valgomasis šaukštas | balto vyno actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Salotas supjaustome, išdėliojame lėkštėje. Svogūną supjaustome plonais šiaudeliais, užbarstome ant salotų. Pomidorą supjaustome storomis riekėmis, išdėliojame ant salotų. Kukurūzus ir alyvuoges užberiame ant salotų.
2.
Kiaušinį supjaustome į 4 dalis, išdėliojame ant salotų.
3.
Šparagus ir palmių šerdies griežinėlius išdėliojame ant salotų. Viduryje salotų padarome šiek tiek vietos ir uždedame tuno.
4.
Viename dubenėlyje sumaišome alyvuogių aliejų ir vyno actą, kol gausime vientisą balsvą padažą. Užpilame ant salotų. Visas salotas apibarstome druska. Štai salotos ir paruoštos, skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
- Šparagų mišrainė
- Tailandietiškos ryžių salotos
- Liežuvio salotos
- Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
- Vytintos jautienos salotos su melionu
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Sočios špinatų salotos su mėsa
- Neapolio salotos
- Salotos su vištiena
- Pupelių ir duonos mišrainė
- Velykinės salotos "Saulė"
- Krabų mišrainė
- Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
- Vištienos salotos su ananasais
- Karštos šparagų salotos
- Baravykų salotos "Margos" su majonezu
- Salotos su jautiena
- Kopūstų ir pomidorų mišrainė
- Gardžiosios bulvių salotos
Ispaniškos salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Konservuotas tunas, aliejuje ar savo sultyse, maža skardinė,
185 gramai -
Pomidorai, nedidelis,
1 vienetas -
Kiaušinis , kietai virtas,
1 vienetas -
Romaninės salotos, arba mėgstamos,
1 sauja -
Konservuoti kukurūzai,
1 sauja -
Juodosios alyvuogės, be kauliukų,
1 sauja -
Palmių šerdys, griežinėliai, konservuotos,
5 vienetai -
Šparagai, konservuoti,
2 vienetai -
Rausvieji svogūnai, mažas,
1/4 vieneto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Balto vyno actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Salotas supjaustome, išdėliojame lėkštėje. Svogūną supjaustome plonais šiaudeliais, užbarstome ant salotų. Pomidorą supjaustome storomis riekėmis, išdėliojame ant salotų. Kukurūzus ir alyvuoges užberiame ant salotų.
Kiaušinį supjaustome į 4 dalis, išdėliojame ant salotų.
Šparagus ir palmių šerdies griežinėlius išdėliojame ant salotų. Viduryje salotų padarome šiek tiek vietos ir uždedame tuno.
Viename dubenėlyje sumaišome alyvuogių aliejų ir vyno actą, kol gausime vientisą balsvą padažą. Užpilame ant salotų. Visas salotas apibarstome druska. Štai salotos ir paruoštos, skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai