
Jūros lydekos užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jūros lydeka (be galvų) |
5 vienetai | svogūnai |
6 vienetai | morkos |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvį nuplauname nuvalome žvynus, dedame į verdantį vandenį, gerai pasūdome.Išsvirtą žuvį atskiriame nuo jos kaulų ir rankomis išsluoksniuojame (odelės nededu gadina vaizdą). Sutarkuojame morkas burokine tarka ir išverdame, joms išvirus nupilame vandenį. Svogūnus supjaustome ir aliejuje pakepiname iki auksinės spalvos. Imame permatomą salotinę ir sluoksniuojame: žuvis, kepinti svogūnai, virtos morkos, majonezu užklojame ir vėl žuvis,svogūnai, morkos, majonezas ir t.t.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Salotos su silke
-
Švediškos salotos
-
Žirnelių salotos su dešra
-
Linos makaronų mišrainė
-
Burokėlių mišrainė su silke
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Bulvių mišrainė Kūčioms
-
Pomidorai ir krabų lazdelės
-
Salotos drebučiuose
-
Bulvių salotos
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Mišrainė "Meilė"
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Salotos „Sniegena“
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
-
Mišrainė "Staigmena"
Jūros lydekos užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jūros lydeka, be galvų,
1 kilogramas -
Svogūnai,
5 vienetai -
Morkos,
6 vienetai - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuplauname nuvalome žvynus, dedame į verdantį vandenį, gerai pasūdome.Išsvirtą žuvį atskiriame nuo jos kaulų ir rankomis išsluoksniuojame (odelės nededu gadina vaizdą). Sutarkuojame morkas burokine tarka ir išverdame, joms išvirus nupilame vandenį. Svogūnus supjaustome ir aliejuje pakepiname iki auksinės spalvos. Imame permatomą salotinę ir sluoksniuojame: žuvis, kepinti svogūnai, virtos morkos, majonezu užklojame ir vėl žuvis,svogūnai, morkos, majonezas ir t.t.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...