
Jūros lydekos užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jūros lydeka (be galvų) |
5 vienetai | svogūnai |
6 vienetai | morkos |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvį nuplauname nuvalome žvynus, dedame į verdantį vandenį, gerai pasūdome.Išsvirtą žuvį atskiriame nuo jos kaulų ir rankomis išsluoksniuojame (odelės nededu gadina vaizdą). Sutarkuojame morkas burokine tarka ir išverdame, joms išvirus nupilame vandenį. Svogūnus supjaustome ir aliejuje pakepiname iki auksinės spalvos. Imame permatomą salotinę ir sluoksniuojame: žuvis, kepinti svogūnai, virtos morkos, majonezu užklojame ir vėl žuvis,svogūnai, morkos, majonezas ir t.t.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Salotos su vištiena
-
Rusiškos salotos
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
-
Tailandietiškos ryžių salotos
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Žalios salotos su silke
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Burokėlių salotos su porais
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Jūros gėrybių salotos
-
Keptos krevečių salotos
-
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Salotos su jautiena
-
Bulvių mišrainė
Jūros lydekos užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jūros lydeka, be galvų,
1 kilogramas -
Svogūnai,
5 vienetai -
Morkos,
6 vienetai - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuplauname nuvalome žvynus, dedame į verdantį vandenį, gerai pasūdome.Išsvirtą žuvį atskiriame nuo jos kaulų ir rankomis išsluoksniuojame (odelės nededu gadina vaizdą). Sutarkuojame morkas burokine tarka ir išverdame, joms išvirus nupilame vandenį. Svogūnus supjaustome ir aliejuje pakepiname iki auksinės spalvos. Imame permatomą salotinę ir sluoksniuojame: žuvis, kepinti svogūnai, virtos morkos, majonezu užklojame ir vėl žuvis,svogūnai, morkos, majonezas ir t.t.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...