Jūros lydekos užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | jūros lydeka (be galvų) |
| 5 vienetai | svogūnai |
| 6 vienetai | morkos |
| šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvį nuplauname nuvalome žvynus, dedame į verdantį vandenį, gerai pasūdome.Išsvirtą žuvį atskiriame nuo jos kaulų ir rankomis išsluoksniuojame (odelės nededu gadina vaizdą). Sutarkuojame morkas burokine tarka ir išverdame, joms išvirus nupilame vandenį. Svogūnus supjaustome ir aliejuje pakepiname iki auksinės spalvos. Imame permatomą salotinę ir sluoksniuojame: žuvis, kepinti svogūnai, virtos morkos, majonezu užklojame ir vėl žuvis,svogūnai, morkos, majonezas ir t.t.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltos salotos su dešra
-
Salotos su šparagais
-
Salotos su liežuviu
-
Rūkytos žuvies salotos
-
Grybai salotų padaže
-
Bulvių salotos
-
Grybų mišrainė
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Vištienos salotos
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Keptos duonos su pupelėmis salotos
-
Lietuviškos salotos
-
Salotos prie alaus
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Burokėlių mišrainė
-
Salotos „Drakonas“
-
Kopūstų ir daržovių salotos
-
Kepenėlių mišrainė su grybais
-
Mišrainė krepšelyje
-
Bulvių salotos su lašiša
Jūros lydekos užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jūros lydeka, be galvų,
1 kilogramas -
Svogūnai,
5 vienetai -
Morkos,
6 vienetai - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuplauname nuvalome žvynus, dedame į verdantį vandenį, gerai pasūdome.Išsvirtą žuvį atskiriame nuo jos kaulų ir rankomis išsluoksniuojame (odelės nededu gadina vaizdą). Sutarkuojame morkas burokine tarka ir išverdame, joms išvirus nupilame vandenį. Svogūnus supjaustome ir aliejuje pakepiname iki auksinės spalvos. Imame permatomą salotinę ir sluoksniuojame: žuvis, kepinti svogūnai, virtos morkos, majonezu užklojame ir vėl žuvis,svogūnai, morkos, majonezas ir t.t.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
