Kakavą ir cukrų sumaišykite ir užpilkite pienu. Virkite, kol pienas užverda. Nukelkite nuo ugnies.
Kai kakava pravės (po 4-5 minučių nuo nukėlimo), supilkite vyną ir romą. Išmaišykite.
Kai supilstysite į puodelius, viršų užpurkškite plakta grietinėle ir apibarstykite kakavos milteliais.
Kakava
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
20 gramų | cukrus |
0.5 litro | pienas |
150 gramų | vynas (baltas) |
20 gramų | romas |
50 gramų | grietinėlės, 35% (plakta) |
5 valgomieji šaukštai | kakava |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Nealkoholinis „Glitveinas“
- Baltarusiškas medus
- Šviežių morkyčių sultys
- Kmynų gėrimas
- Žemuogių gėrimas
- Gėriams iš pomidorų
- Apelsinų gaiva
- Obuolių gėrimas
- Citrinų–pieno gėrimas
- Karštas šokoladas
- Pieno - braškų kokteilis
- Kakava
- Arbūzinis gėrimas
- Braškių gaiva
- Slyvaičių ir mėtų gėrimas
- Šaltalankio sultys
- Kalėdinių saldainių lazdelių gėrimas
- Arbūzų punčas
- Karštas šokoladas su romu
- Vanduo su uogų ledukais
Kakava
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
20 gramų -
Pienas,
0.5 litro -
Vynas, baltas,
150 gramų -
Romas,
20 gramų -
Grietinėlė, 35%, plakta,
50 gramų -
Kakava,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kakavą ir cukrų sumaišykite ir užpilkite pienu. Virkite, kol pienas užverda. Nukelkite nuo ugnies.
Kai kakava pravės (po 4-5 minučių nuo nukėlimo), supilkite vyną ir romą. Išmaišykite.
Kai supilstysite į puodelius, viršų užpurkškite plakta grietinėle ir apibarstykite kakavos milteliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...