Kakavą ir cukrų sumaišykite ir užpilkite pienu. Virkite, kol pienas užverda. Nukelkite nuo ugnies.
Kai kakava pravės (po 4-5 minučių nuo nukėlimo), supilkite vyną ir romą. Išmaišykite.
Kai supilstysite į puodelius, viršų užpurkškite plakta grietinėle ir apibarstykite kakavos milteliais.

Kakava
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
20 gramų | cukrus |
0.5 litro | pienas |
150 gramų | vynas (baltas) |
20 gramų | romas |
50 gramų | grietinėlės, 35% (plakta) |
5 valgomieji šaukštai | kakava |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieno ir graikinių riešutų gėrimas
-
Beržų sula
-
Baltarusiškas medus
-
Agurkų ir vyšnių gėrimas
-
Aguoninis pienas
-
Šaltalankio sultys
-
Vaisinis glotnutis su mėtų arbata
-
Mėlynių gėrimas
-
Serbentų skonio ledukai
-
Medaus ir sulčių gėrimas
-
Moliūgų sultys
-
Mėtų limonadas
-
Mėtinis limonadas
-
Obuolių gėrimas
-
Citrinų vanduo
-
Bazilikų ir citrinos gėrimas
-
Slyvaičių ir mėtų gėrimas
-
Braškių limonadas
-
Kakavos gėrimas
-
Nealkoholinis „Glitveinas“
Kakava
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
20 gramų -
Pienas,
0.5 litro -
Vynas, baltas,
150 gramų -
Romas,
20 gramų -
Grietinėlė, 35%, plakta,
50 gramų -
Kakava,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kakavą ir cukrų sumaišykite ir užpilkite pienu. Virkite, kol pienas užverda. Nukelkite nuo ugnies.
Kai kakava pravės (po 4-5 minučių nuo nukėlimo), supilkite vyną ir romą. Išmaišykite.
Kai supilstysite į puodelius, viršų užpurkškite plakta grietinėle ir apibarstykite kakavos milteliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...