Grybus išgriebkite iš marinato ir gerai nuvarvinkite.
Svogūnus susmulkinkite, morkas, burokėlį ir bulves supjaustykite kubeliais, agurką - juostelėmis. Paruoštas daržoves atsargiai sumaišykite.
Alyvuogių aliejų išsukite su citrinų sultimis ir smulkintomis petražolėmis. Salotinę išklokite salotų lapais, ant viršaus sudėkite sumaišytas daržoves, suberkite grybus.
Tiekdami apliekite aliejaus ir citrinų padažu.

Konservuotų grybų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | agurkų (šviežias) |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos (virtos) |
1 vienetas | burokėliai (virtas) |
200 gramų | kelmučiai (konservuoti) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 vienetai | bulvių (virtos) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos „Vištiena su kompanija“
-
Itališkos salotos
-
Krabų mišrainė su kumpiu
-
Bulvių mišrainė
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Krabų salotos
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Mišrainė su kalakutiena
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Makaronų salotos su rūkytu kumpiu
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Pievagrybių mišrainė
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Bulvių ir vištienos salotos
-
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
-
Silkės tortas
Konservuotų grybų salotos
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai, šviežias,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Burokėliai, virtas,
1 vienetas -
Kelmučiai, konservuoti,
200 gramų -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės, virtos,
2 vienetai -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Salotos
- Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus išgriebkite iš marinato ir gerai nuvarvinkite.
Svogūnus susmulkinkite, morkas, burokėlį ir bulves supjaustykite kubeliais, agurką - juostelėmis. Paruoštas daržoves atsargiai sumaišykite.
Alyvuogių aliejų išsukite su citrinų sultimis ir smulkintomis petražolėmis. Salotinę išklokite salotų lapais, ant viršaus sudėkite sumaišytas daržoves, suberkite grybus.
Tiekdami apliekite aliejaus ir citrinų padažu.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...