Maistingos ir vasariškos salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 | avokadų (dideli, nulupti) |
15 | braškės |
120 mililitrų | jogurtas (gyvas, natūralus) |
1 valgomasis šaukštas | mėta (smulkinta, šviežia) |
125 | druska |
2 | citrinų sultys |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Perpjaukite avokadus pusiau, nulupkite žievelę bei išimkite kaulus. Supjaustykite avokadų minkštimą plonomis juostelėmis, tada sudėkite juosteles į dubenį ir pašlakstykite puse citrinos sulčių.
2.
Perpjaukite pusiau (ar smulkiau) braškes ir sumaišykite dubenyje su avokadų juostelėmis. Praskieskite jogurtą tokiu kiekiu šalto vandens, kad būtų galima mišinį pilti. Įmaišykite mėtų ir prieskonių pagal skonį. Šaukštu sudėkite padažą ant salotų ir, papuošę mėtomis, patiekite.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaisių salotos „Romeo“
- Greitai marinuotos salotos
- Valentino salotos
- Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
- Graikiškos agurkų salotos
- Pomidorų salotos
- Krabų salotos
- Vasariškos daržovių salotos
- Žalioji mišrainė
- Avokado salotos su riešutais
- Bulvių salotos su svogūnais
- Žaliosios graikiškos salotos
- Raktažolių salotos
- Vasariškos daržovių salotos
- Sicilietiškos salotos
- Salotos su alyvuogėmis
- Salotos su menkėmis ir avokadais
- Krevečių salotos su vyšniomis
- Margaritos raugintų kopūstų salotos
- Makaronų salotos su kumpiu
Maistingos ir vasariškos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avokadai, dideli, nulupti,
2 -
Braškės,
15 -
Jogurtas, gyvas, natūralus,
120 mililitrų -
Mėta, smulkinta, šviežia,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
125 -
Citrinų sultys,
2 - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perpjaukite avokadus pusiau, nulupkite žievelę bei išimkite kaulus. Supjaustykite avokadų minkštimą plonomis juostelėmis, tada sudėkite juosteles į dubenį ir pašlakstykite puse citrinos sulčių.
Perpjaukite pusiau (ar smulkiau) braškes ir sumaišykite dubenyje su avokadų juostelėmis. Praskieskite jogurtą tokiu kiekiu šalto vandens, kad būtų galima mišinį pilti. Įmaišykite mėtų ir prieskonių pagal skonį. Šaukštu sudėkite padažą ant salotų ir, papuošę mėtomis, patiekite.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...