Maistingos ir vasariškos salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 | avokadų (dideli, nulupti) |
| 15 | braškės |
| 120 mililitrų | jogurtas (gyvas, natūralus) |
| 1 valgomasis šaukštas | mėta (smulkinta, šviežia) |
| 125 | druska |
| 2 | citrinų sultys |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Perpjaukite avokadus pusiau, nulupkite žievelę bei išimkite kaulus. Supjaustykite avokadų minkštimą plonomis juostelėmis, tada sudėkite juosteles į dubenį ir pašlakstykite puse citrinos sulčių.
2.
Perpjaukite pusiau (ar smulkiau) braškes ir sumaišykite dubenyje su avokadų juostelėmis. Praskieskite jogurtą tokiu kiekiu šalto vandens, kad būtų galima mišinį pilti. Įmaišykite mėtų ir prieskonių pagal skonį. Šaukštu sudėkite padažą ant salotų ir, papuošę mėtomis, patiekite.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Morkų salotos su česnaku
-
Olgos salotos
-
Sveilkuolių salotos
-
Raktažolių salotos
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Salotos „Antikvaras“
-
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
-
Pavasariškos salotos
-
Avokadų salsa
-
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
-
Salotos su cukinijom ir kedro riešutais
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Baltagūžių kopūstų salotos
-
Salotos „Kokteiliukas“
-
Kopūstų salotos su slyvomis
-
Daržovių salotos su Mozarella sūriu
-
Valentino salotos
-
Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
Maistingos ir vasariškos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avokadai, dideli, nulupti,
2 -
Braškės,
15 -
Jogurtas, gyvas, natūralus,
120 mililitrų -
Mėta, smulkinta, šviežia,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
125 -
Citrinų sultys,
2 - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perpjaukite avokadus pusiau, nulupkite žievelę bei išimkite kaulus. Supjaustykite avokadų minkštimą plonomis juostelėmis, tada sudėkite juosteles į dubenį ir pašlakstykite puse citrinos sulčių.
Perpjaukite pusiau (ar smulkiau) braškes ir sumaišykite dubenyje su avokadų juostelėmis. Praskieskite jogurtą tokiu kiekiu šalto vandens, kad būtų galima mišinį pilti. Įmaišykite mėtų ir prieskonių pagal skonį. Šaukštu sudėkite padažą ant salotų ir, papuošę mėtomis, patiekite.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
