Mišrainė su vištiena ir grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | vištienos filė |
150 gramų | pievagrybiai (marinuoti arba kepinti) |
1 stiklinė | alyvuogių |
3 vienetai | agurkų (rauginti) |
6 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | majonezas |
0.5 vieneto | paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Vištienos krūtinėlę išvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir supjaustykite. Svogūną susmulkinkite, papriką supjaustykite juostelėmis, alyvuoges perpjaukite pusiau, virtus kiaušinius ir agurkus supjaustykite. Į dubenį sudėkite marinuotus grybus ir visus paruoštus ingredientus. Išmaišykite su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių salotos
- Grybų salotos su daržovėmis
- Salotos su perlinėmis kruopomis
- Skani sūrio mišrainė
- Lengva silkė
- Pupų salotos
- Salotos „Vištiena su kompanija“
- Jūros kopūstai su džiovintais grybais
- Taškento salotos su majonezu
- Rūkytos menkės salotos
- Raudonikių salotos su daržovėmis
- Silkės salotos
- Pomidorų ir grybų salotos
- Makaronų-pomidorų mišrainė
- Grybų mišrainė
- Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
- Duonos ir pupelių mišrainė
- Mišrainė „Sanpaulija“
- Senovinės kaimiškos agurkų salotos
- Žuvies salotos
Mišrainė su vištiena ir grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
1 vienetas -
Pievagrybiai, marinuoti arba kepinti,
150 gramų -
Alyvuogės,
1 stiklinė -
Agurkai, rauginti,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Majonezas
-
Paprika,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę išvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir supjaustykite. Svogūną susmulkinkite, papriką supjaustykite juostelėmis, alyvuoges perpjaukite pusiau, virtus kiaušinius ir agurkus supjaustykite. Į dubenį sudėkite marinuotus grybus ir visus paruoštus ingredientus. Išmaišykite su majonezu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Jonė
2014-05-28 09:23
Turėtų būt labai skani, reiks pamėgint.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...