Vaisių mišinį užpilti vandeniu ir kaitinti ant ugnies 10-15 min.
Po to sudėti prieskonius, citriną ir pakaitinti dar 5 min.
Nealkoholinis „Glitveinas“
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kardamonas (sėklos) |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | muskatas |
| 500 gramų | vaisiai (džiovinti, mišinys) |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
| 1 vienetas | cinamonas (lazdelė) |
| 1 vienetas | citrinos |
| 3 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltalankio sultys
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Kakava
-
Serbentų skonio ledukai
-
Kakavos gėrimas
-
Melionų - imbierų gėrimas
-
Pieno - braškų kokteilis
-
Braškių gaiva
-
Slyvaičių ir mėtų gėrimas
-
Vynuogių gėrimas
-
Kavos gėrimas
-
Šviežių morkyčių sultys
-
Kakavos gėrimas
-
Egzotiškos salotos su braškėmis
-
Moliūgų sultys
-
Medaus ir sulčių gėrimas
-
Baltarusiškas medus
-
Citrinų vanduo
-
Karštas šokoladas
-
Vanduo su uogų ledukais
Nealkoholinis „Glitveinas“
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Kardamonas, sėklos,
1 arbatinis šaukštelis - Kvapieji pipirai
-
Muskatas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vaisiai, džiovinti, mišinys,
500 gramų -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai -
Cinamonas, lazdelė,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Vanduo,
3 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vaisių mišinį užpilti vandeniu ir kaitinti ant ugnies 10-15 min.
Po to sudėti prieskonius, citriną ir pakaitinti dar 5 min.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
