Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | ridikėliai |
1 vienetas | kriaušės |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 vieneto | apelsinų |
1 žiupsnelis | petražolės |
1 žiupsnelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Morką, ridikėlius ir kriaušę supjaustyti. Kuo smulkiau supjaustyti ir krapus bei petražolės lapelius.
2.
Išspausti pusės apelsino sultis, į jas supilti šaukštą aliejaus. Išmaišyti.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.
3.
Viską sudėti į indą, apipilti apelsino sulčių ir aliejaus padažu. Išmaišyti.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių salotos
- Rabarbarų salotos su agurkais
- Gardžiosios vištienos salotos
- Vaisių salotos „Romeo“
- Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
- Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
- Morkų salotos su česnaku
- Aguročių salotos
- Gaivios salotos su mocarela
- Agurkų salotos
- Išvirtų salierų salotos
- Vištienos salotos su ananasais
- Morkų salotos su agurkais
- Avinžirnių salotos
- Pankolių salotos
- Avokadų salotos su kiaušiniais
- Organizmą stiprinanti mišrainė
- Krevečių ir ananasų salotos
- Žaliai geltonos salotos
- Skaniosios cukinijų salotos
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Morkos,
1 vienetas -
Ridikėliai,
2 vienetai -
Kriaušės,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Apelsinai,
0.5 vieneto -
Petražolės,
1 žiupsnelis -
Krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morką, ridikėlius ir kriaušę supjaustyti. Kuo smulkiau supjaustyti ir krapus bei petražolės lapelius.
Išspausti pusės apelsino sultis, į jas supilti šaukštą aliejaus. Išmaišyti.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.Viską sudėti į indą, apipilti apelsino sulčių ir aliejaus padažu. Išmaišyti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...