
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | ridikėliai |
1 vienetas | kriaušės |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 vieneto | apelsinų |
1 žiupsnelis | petražolės |
1 žiupsnelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Morką, ridikėlius ir kriaušę supjaustyti. Kuo smulkiau supjaustyti ir krapus bei petražolės lapelius.
2.
Išspausti pusės apelsino sultis, į jas supilti šaukštą aliejaus. Išmaišyti.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.
3.
Viską sudėti į indą, apipilti apelsino sulčių ir aliejaus padažu. Išmaišyti.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su obuoliais
-
Morkų, obuolių ir mango salotytės
-
Gaiviosios salotos
-
Gaivios salotos
-
Morkų salotos vaikučiams
-
Agurkų salotos iš Kinijos
-
Mango ir kopūsto salotos „Prieš miegą“
-
Amerikietiškos kopūstų salotos
-
Salierų ir slyvų mišrainė
-
Įvairių daržovių salotos
-
Burokėlių ir kriaušių salotos
-
Burokėliai su citrina
-
Vaisių ir riešutų mišrainė
-
Žalios salotos
-
Gaiviosios morkų salotos
-
Obuolių salotos su razinomis
-
Iškylos salotos su avinžirniais
-
Rudenėlio salotos su moliūgu
-
Rasakilos lapų salotos
-
Gaivios arbūzo salotos
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Morkos,
1 vienetas -
Ridikėliai,
2 vienetai -
Kriaušės,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Apelsinai,
0.5 vieneto -
Petražolės,
1 žiupsnelis -
Krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morką, ridikėlius ir kriaušę supjaustyti. Kuo smulkiau supjaustyti ir krapus bei petražolės lapelius.
Išspausti pusės apelsino sultis, į jas supilti šaukštą aliejaus. Išmaišyti.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.Viską sudėti į indą, apipilti apelsino sulčių ir aliejaus padažu. Išmaišyti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...