
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | ridikėliai |
1 vienetas | kriaušės |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 vieneto | apelsinų |
1 žiupsnelis | petražolės |
1 žiupsnelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Morką, ridikėlius ir kriaušę supjaustyti. Kuo smulkiau supjaustyti ir krapus bei petražolės lapelius.
2.
Išspausti pusės apelsino sultis, į jas supilti šaukštą aliejaus. Išmaišyti.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.
3.
Viską sudėti į indą, apipilti apelsino sulčių ir aliejaus padažu. Išmaišyti.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio salotos su garstyčiomis
-
Pankolių salotos
-
Vaisių ir riešutų mišrainė
-
Salotos ananase
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Kaliaropių salotos
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Skumbrės gaiviosios salotos
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Obuolių ir salierų salotos
-
Avokado salotos su riešutais
-
Pavasario salotos
-
Burokėlių salotos
-
Kopūstų salotos su kukurūzais ir agurkais
-
Vaisių salotos
-
Kalmarų salotos
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Ropinės salotos
-
Ispaniškos salotos
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Morkos,
1 vienetas -
Ridikėliai,
2 vienetai -
Kriaušės,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Apelsinai,
0.5 vieneto -
Petražolės,
1 žiupsnelis -
Krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morką, ridikėlius ir kriaušę supjaustyti. Kuo smulkiau supjaustyti ir krapus bei petražolės lapelius.
Išspausti pusės apelsino sultis, į jas supilti šaukštą aliejaus. Išmaišyti.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.Viską sudėti į indą, apipilti apelsino sulčių ir aliejaus padažu. Išmaišyti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...