Pievagrybių mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | morkos |
50 gramų | pupelės (virtos) |
100 gramų | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
50 gramų | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir kepinamas aliejuje, kol suminkštės. Tuomet dedama gabaliukais supjaustytų virtų arba konservuotų pievagrybių, pomidorų padažo, pipirų, druskos. Viskas pakepinama, atšaldoma ir sumaišoma su virtomis, kubeliais supjaustytomis morkomis, pupelėmis, majonezu. Sudedama į salotinę ir pabaistoma žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė su borukėliais
- Marinuotų agurkų salotos
- Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
- Bulvių mišrainė
- Duonos užkandėlė
- Močiutės burokėlių salotos
- Mišrainė "Meilė"
- Ananasinė mišrainė
- Cukinija su ančiuviais
- Salotos drebučiuose
- Vištienos salotos
- Skani sūrio mišrainė
- Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
- Fantastiškos salotos
- Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
- Ryžių su slyvomis mišrainė
- Japoniškos ryžių salotos
- Daržovių salotos su skrebučiais
- Rusiška mišrainė su grybais
- Kiaušinių mišrainė
Pievagrybių mišrainė
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
100 gramų -
Morkos,
100 gramų -
Pupelės, virtos,
50 gramų -
Majonezas,
100 gramų -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir kepinamas aliejuje, kol suminkštės. Tuomet dedama gabaliukais supjaustytų virtų arba konservuotų pievagrybių, pomidorų padažo, pipirų, druskos. Viskas pakepinama, atšaldoma ir sumaišoma su virtomis, kubeliais supjaustytomis morkomis, pupelėmis, majonezu. Sudedama į salotinę ir pabaistoma žalumynais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Renata
2011-01-24 12:03
Labai skanu, dar šiek tiek patobulinau - pridėjau keptos paprikos. :super:
-
kristina
2010-12-30 16:57
skanumelis :-D NERELUS PER SKANUS NEMU NEMU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...