
Pievagrybių mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | morkos |
50 gramų | pupelės (virtos) |
100 gramų | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
50 gramų | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir kepinamas aliejuje, kol suminkštės. Tuomet dedama gabaliukais supjaustytų virtų arba konservuotų pievagrybių, pomidorų padažo, pipirų, druskos. Viskas pakepinama, atšaldoma ir sumaišoma su virtomis, kubeliais supjaustytomis morkomis, pupelėmis, majonezu. Sudedama į salotinę ir pabaistoma žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Vištienos salotos
-
Tailandietiškos ryžių salotos
-
Salotos su liežuviu
-
Keptos salotos su vištiena
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Vištu širdelių ir pievagrybių salotos
-
Makaronų salotos su graikiškais riešutais
-
Silkės salotos
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Perlinių kruopų mišrainė
-
Makaronai su baklažanais
-
Žirnelių salotos su dešra
-
Grybai salotų padaže
-
Salotos su tunu
-
Salotos su vištiena
-
Duonos užkandėlė
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Silkės salotos su kiaušiniais
Pievagrybių mišrainė
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
100 gramų -
Morkos,
100 gramų -
Pupelės, virtos,
50 gramų -
Majonezas,
100 gramų -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir kepinamas aliejuje, kol suminkštės. Tuomet dedama gabaliukais supjaustytų virtų arba konservuotų pievagrybių, pomidorų padažo, pipirų, druskos. Viskas pakepinama, atšaldoma ir sumaišoma su virtomis, kubeliais supjaustytomis morkomis, pupelėmis, majonezu. Sudedama į salotinę ir pabaistoma žalumynais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Renata
2011-01-24 12:03
Labai skanu, dar šiek tiek patobulinau - pridėjau keptos paprikos. :super:
-
kristina
2010-12-30 16:57
skanumelis :-D NERELUS PER SKANUS NEMU NEMU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...