Pievagrybių mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | pievagrybiai |
| 100 gramų | morkos |
| 50 gramų | pupelės (virtos) |
| 100 gramų | majonezas |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
| 50 gramų | aliejaus |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir kepinamas aliejuje, kol suminkštės. Tuomet dedama gabaliukais supjaustytų virtų arba konservuotų pievagrybių, pomidorų padažo, pipirų, druskos. Viskas pakepinama, atšaldoma ir sumaišoma su virtomis, kubeliais supjaustytomis morkomis, pupelėmis, majonezu. Sudedama į salotinę ir pabaistoma žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Mišrainė "Dovana"
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Vištienos mišrainė
-
Ananasinė mišrainė
-
Daniškos salotos
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Salotos "Kačiukai"
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Salotos „Spark“
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Veršienos su granatais salotos
-
Keptos salotos su vištiena
-
Bajoriškos salotos
-
Pavasarinės salotos su vištiena
-
Avokadų salotos
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Vištienos ir triušienos salotos
Pievagrybių mišrainė
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
100 gramų -
Morkos,
100 gramų -
Pupelės, virtos,
50 gramų -
Majonezas,
100 gramų -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir kepinamas aliejuje, kol suminkštės. Tuomet dedama gabaliukais supjaustytų virtų arba konservuotų pievagrybių, pomidorų padažo, pipirų, druskos. Viskas pakepinama, atšaldoma ir sumaišoma su virtomis, kubeliais supjaustytomis morkomis, pupelėmis, majonezu. Sudedama į salotinę ir pabaistoma žalumynais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Renata
2011-01-24 12:03
Labai skanu, dar šiek tiek patobulinau - pridėjau keptos paprikos. :super:
-
kristina
2010-12-30 16:57
skanumelis :-D NERELUS PER SKANUS NEMU NEMU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
