Pomidorų ir agurkų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | agurkų |
500 gramų | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | krienai (tarkuoti) |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Salotinė ištrinama česnaku. Pomidorai ir agurkai supjaustomi plonais griežinėliais ir pasluoksniui sudedami į dubenį, kiekvieną sluoksnį apibarstant smulkiai supjaustytais svogūnais. Daržovės nemaišomos, o tik apipilamos iš aliejaus, acto, pipirų ir druskos paruoštu padažu. Beje, kiekvienas sluoksnis apipilamas atskirai. Salotų viršus apibarstomas tarkuotais krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spalvingos makaronų salotos
- Morkos su garstyčiomis
- Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
- Vištienos salotos su ananasais
- Skaniosios tuno salotos
- Sidabražolės
- Ryškiaspalvės salotos
- Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
- Salotos "Ananasas"
- Margaritos raugintų kopūstų salotos
- Brokolių salotos
- Morkų salotos
- Kalmarų salotos
- Graikiškos agurkų salotos
- Skaniosios Velykų kiškio salotos
- Skaniosios daržovių salotos su mėtomis
- Arbūzas
- Daržovių salotos su Mozarella sūriu
- Gaiviosios brokolio salotos
- Margosios pavasario salotos
Pomidorų ir agurkų salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
500 gramų -
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Krienai, tarkuoti,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotinė ištrinama česnaku. Pomidorai ir agurkai supjaustomi plonais griežinėliais ir pasluoksniui sudedami į dubenį, kiekvieną sluoksnį apibarstant smulkiai supjaustytais svogūnais. Daržovės nemaišomos, o tik apipilamos iš aliejaus, acto, pipirų ir druskos paruoštu padažu. Beje, kiekvienas sluoksnis apipilamas atskirai. Salotų viršus apibarstomas tarkuotais krienais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...