
Pomidorų ir agurkų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | agurkų |
500 gramų | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | krienai (tarkuoti) |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Salotinė ištrinama česnaku. Pomidorai ir agurkai supjaustomi plonais griežinėliais ir pasluoksniui sudedami į dubenį, kiekvieną sluoksnį apibarstant smulkiai supjaustytais svogūnais. Daržovės nemaišomos, o tik apipilamos iš aliejaus, acto, pipirų ir druskos paruoštu padažu. Beje, kiekvienas sluoksnis apipilamas atskirai. Salotų viršus apibarstomas tarkuotais krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lengvos pavasario salotos
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Bulvių salotos su svogūnais
-
Gaivi silkės mišrainė
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Avokadų ir krabų lazdelių salotos su padažu
-
Greitos salotos
-
Salotos su sūrio lazdelėmis
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Gelteklių salotos
-
Skaniosios daržovių salotos su mėtomis
-
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
-
Gaivios salotos
-
Cikorijos mišrainė
-
Gelteklių salotos su obuoliais
-
Graikiškos agurkų salotos
-
Išvirtų salierų salotos
-
Rudeniškos salotos
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Pekino kopūstų salotos su svogūnais ir salierais
Pomidorų ir agurkų salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
500 gramų -
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Krienai, tarkuoti,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotinė ištrinama česnaku. Pomidorai ir agurkai supjaustomi plonais griežinėliais ir pasluoksniui sudedami į dubenį, kiekvieną sluoksnį apibarstant smulkiai supjaustytais svogūnais. Daržovės nemaišomos, o tik apipilamos iš aliejaus, acto, pipirų ir druskos paruoštu padažu. Beje, kiekvienas sluoksnis apipilamas atskirai. Salotų viršus apibarstomas tarkuotais krienais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...