Pomidorų ir agurkų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | agurkų |
| 500 gramų | pomidorai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | acto |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | krienai (tarkuoti) |
| 1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Salotinė ištrinama česnaku. Pomidorai ir agurkai supjaustomi plonais griežinėliais ir pasluoksniui sudedami į dubenį, kiekvieną sluoksnį apibarstant smulkiai supjaustytais svogūnais. Daržovės nemaišomos, o tik apipilamos iš aliejaus, acto, pipirų ir druskos paruoštu padažu. Beje, kiekvienas sluoksnis apipilamas atskirai. Salotų viršus apibarstomas tarkuotais krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Morkų salotos su česnaku
-
Olgos salotos
-
Sveilkuolių salotos
-
Raktažolių salotos
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Salotos „Antikvaras“
-
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
-
Pavasariškos salotos
-
Avokadų salsa
-
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
-
Salotos su cukinijom ir kedro riešutais
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Baltagūžių kopūstų salotos
-
Salotos „Kokteiliukas“
-
Kopūstų salotos su slyvomis
-
Daržovių salotos su Mozarella sūriu
-
Valentino salotos
-
Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
Pomidorų ir agurkų salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
500 gramų -
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Krienai, tarkuoti,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotinė ištrinama česnaku. Pomidorai ir agurkai supjaustomi plonais griežinėliais ir pasluoksniui sudedami į dubenį, kiekvieną sluoksnį apibarstant smulkiai supjaustytais svogūnais. Daržovės nemaišomos, o tik apipilamos iš aliejaus, acto, pipirų ir druskos paruoštu padažu. Beje, kiekvienas sluoksnis apipilamas atskirai. Salotų viršus apibarstomas tarkuotais krienais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
